Indlæser
Bestil i dag ✔ Levering indenfor 1 - 3 dage


Fragt fra 39 kr  ✦  GRATIS FRAGT ved køb over 1000 kr.


ToyTrade.dk på Trustpilot - Fremragende 4.5 stjerner


Læs om vores prisgaranti her 
 Data

ProducentAMEWI
Producent varenummer22182/22183
ModelHammerhead Buggy 2WD Offroad 1:6 RC Bil Brushless
BiltypeOffroad Buggy-Brushless
Skala1:6
Motortype2350KV Brushless
ESC160A WP-6BL160-RTR Hobbywing
Radio anlæg2.4GHz
Drive2WD
Det skal du bruge for at komme igang2 ens LiPo batterier 2S 7.4V
Længde685 mm
Bredde428 mm
Højde260 mm
Wheelbase476 mm
Vægt12,5 kg

Hammerhead Buggy 2WD Offroad 1:6 RC Bil Brushless

Tilføj til ønskeliste

Hammerhead Buggy 2WD Offroad 1:6 RC Bil Brushless

  • Høj acceleration
  • Høj tophastighed
  • Sejt Buggy design i gul eller Urban Camouflage
  • 2S eller 3S kompatibel
Reference: 22182/22183

På fjernlager 3-5 dage

Pris:   DKK 3.795,00


Hammerhead Buggy 2WD Offroad 1:6 RC Bil Brushless


Hammerhead Buggy 2WD Offroad 1:6 RC Bil Brushless

Hammerhead Dune Buggy 1:6 2WD brushless RC bil giver offroad racing med rå styrke og høje hastigheder. Brushless motor med 2350KV samt 160A ESC garanterer ren køreglæde, en imponerende acceleration samt høj tophastighed. Hammerhead RC bilen er klart overlegen på disse faktorer, i forhold til brændstof RC biler.

Takket være et preinstalleret gyrostabiliseringssystem, kan Hammerhead RC bilen manøvreres lige så let som en 4WD RC bil. Oliefyldte støddæmpere produceret i aluminium, en 15 kg styreservo, aluminiums chassis, CNC-fræset differentiale gear og offroad dæk med højt greb i underlaget er yderligere topfeatures på Hammerhead RC bilen. En stor del er produceret i stål og Hammerhead RC bil er derfor robust. Det seje design gør at Hammerhead RC bilen er lidt af et blikfang hvor end du kører. Den moderne 2,4 GHz fjernkontrol er følsom og let at håndtere, og giver dig kontrol over Hammerhead RC bilen.

Vi anbefaler, at du bruger 2 x 7,4V hardcase LiPo batterier med minimum 5000mAh og 45-65C. (6 celler kan også benyttes, men der kræves en ændring i bilen for at gøre plads til dette.
Det beskrives i manualen hvorledes det gøres på Hammerhead RC bil)


Hammerhead Buggy 2WD Offroad 1:6 RC Bil Brushless


Indhold i pakken:

2WD Buggy Hammerhead Brushless RC Bil
2,4 GHz Radioanlæg
160A Hobbywing ESC
2350KV Brushless Motor
Lakeret Bodyshell (Vælg farve i dropdown menuen i toppen af siden)
Manual på tysk og engelsk


Hammerhead Buggy 2WD Offroad 1:6 RC Bil Brushless

Nødvendigt tilbehør inden du kan køre Hammerhead RC bilen:
2 X S2 7.4V LiPo batterier fra 3700 mAh eller 2 X S3 11.1V LiPo batterier med Deans T-plug
3 X AA mignon batterier til senderen
Evt. Balancelader til LiPo batterierneBestil dine varer trygt hos os  ✦  14 dages fuld fortrydelsesret

ToyTrade.dk ⇒ RC biler, RC kampvogne, RC både, Droner, Mini SegWays, SegBoards samt El løbehjul

RC bil eller fjernstyret bil, kært barn har mange navne. Her på ToyTrade.dk har vi et stort udvalg af RC biler fra bla. HPI Racing og Maverick RC. RC biler findes i mange forskellige skala og detaljegrader samt variation i udstyr og hastigheder. Desuden kan de indeddeles i RC bil der kører på nitromethan, RC bil der kører på benzin og RC biler der kører på batterier. Her er links til nogle af de populæreste RC biler i forskellige skala. Maverick ION Monstertruck RC bil, HPI Vorza FLUX RC bil, HPI Bullet MT 3.0 RC bil. RC Crawlers er en kategori indenfor RC biler med ekstreme terrængående evner og ofte med flotte og realistiske detaljer. En flot skalamodel eller RC Crawler er AMEWI AMXROCK RCX serien. Se for eksempel RCX10 pro RC Crawler med spærbare differentialer og 2 gear styret via fjernkontrol.

RC Tank eller fjernstyret kampvogn. Igen to sider af samme sag. RC tanks eller mere korrekt kampvogne findes også i mange forskellige variationer. ToyTrade.dk har som udgangspunkt 2 forskellige typer RC kampvogne. Med IR battlesystem og med BB bullets skydefunktion. Andre variationer af RC kampvogne, er detaljegraden samt hvor stor en del er produceret af metal eller plastik. En populær RC kampvogn er Leopard 2A6, som bla benyttes i det danske forsvar i dag.

Et par links til populære RC både. Super Mono X V3.0 RC speedbåd eller Motor Yacht Princess RC båd

Droner har gennemgået en rivende udvikling de sidste 10 år. Fra at være simpelt legetøj, findes der nu droner med avancerede flight-modes, GPS, Kameraer med 48MP stillbilleder og 4K video. Disse droner bruges i dag meget bredt. Fra hobby dronen til højtavancerede inspektions droner. De mest kendte droner er fra DJI. Den sidste nye fra DJI er Mavic Air 2 Dronen. Denne drone har bla. 48MP stillbilleder og 4K videokamera, samt et hav af andre funktioner. Se flere funktioner på linket.

Andre populære droner er DJI Mavic Mini Dronen samt den helt nye DJI Mavic Mini 2 Drone. De vejer kun 249 gram, men har stadig mange af de features de større droner har. De er perfekte begynder droner. I mange år var det Phantom serien fra DJI der førte an, nu er den foldbare drone fra Mavic serien den mest populære. Men DJI Phantom 4 Pro dronen og Phantom 4 Pro + dronen er stadig en rigtig god drone fra Phantom serien.

DJI Innovations udvikler også videokamera og videostabiliseringsudstyr. De sidste nye på det område er DJI OSMO Mobile 4 eller bare OM 4 til smartphones, og det lille videokamera DJI OSMO Pocket 2.

El køretøjer som Mini SegWay fra CHIC IO og deres originale SegBoard samt El løbehjul fra AMEWI!

Stort udvalg i NiMh batterier og LiPo batterier til alle RC bilerne, bådene kampvognene mm!


ToyTrade.dk på Trustpilot - FremragendeWebshop mærket       
Miljøvenligpakning

PriceRunner Købsgaranti

Ønskelister
Relaterede Produkter

AM6 Thunderstorm Monstertruck 1:6 RC Bil Brushless

DKK 4.095,00

Mere