Indlæser
Bestil i dag ✔ Levering indenfor 1 - 3 dage
Fragt fra 39 kr  ✦  GRATIS FRAGT ved køb over 1000 kr.

Data

ProducentDJI Innovations
ModelDJI Mavic Mini Drone - Startpakke
Vægt249 gram
Rækkevidde2 Km
Flyvetid30 minutter
Kamera12 MP
Kamera Sensor1/2.3” CMOS
Videoopløsning2,7K
Driftstemperatur0° to 40°C

DJI Mavic Mini Drone - Fly More Combo + gratis 32GB microSD-kort fra Sandisk

Tilføj til ønskeliste

DJI Mavic Mini drone - Fly More Combo + gratis 32GB microSD-kort fra Sandisk

  • Let og sammenklappelig drone
  • 12 MP billeder og video i 2,7K
  • Intelligent kamera
  • Vejer blot 249 g
  • Op til 30 min flyvning
Reference: DJI Mavic Mini Drone Combo (EU)

På lager 1-3 dage

Pris:   DKK 3.890,00


DJI Mavic Mini drone - Fly More Combo + gratis 32GB microSD-kort fra Sandisk


DJI Mavic Mini er en lille drone, der kun vejer 249 gram. Dronen er foldbar og kan klappes sammen, så du altid kan have den med på farten. Selvom dronen er lille og kompakt, så får du alle de samme spændende features, som de større modeller.

Når du flyver, så får du streamet alt, hvad dronen filmer, ned på din smartphone, så du hele tiden kan holde øje med, hvor dronen er, og hvad du optager og tager billeder af.

Hvis nu forbindelsen pludselig brydes mellem dronen og fjernbetjeningen, så flyver dronen helt automatisk tilbage til det punkt, hvor du startede dronen.

DJI Mavic Mini dronen har et intelligent kamera, der kan give stabile videoer og billeder i op til 8 m/s vinde. Derudover er der mulighed for en masse automatiske computerstyrede flyvninger, hvor dronen udfører forskellige avancerede flyvninger - helt af sig selv.


Indhold i pakken:

1x DJI Mavic mini drone
1x Remote controller
3x Inteligent batteri
3x Par ekstra propeller
1x Micro USB kabel
1x Gimbal protector
1x RC kabel (Micro USB connector)
1x RC kabel (USB-C connector)
1x RC kabel (Lightning connector)
1x Par control sticks
18x Reserve skruer
1x Skruetrækker
1x 360 Propel guard
1x Two-Way charging Hub
1x DJI 18W USB lader
1x Carrying bag
1x 32GB microSD-kort

DJI Mavic Mini - Fly More Combo

+ gratis 32GB microSD-kort fra SandiskDJI Mavic Mini drone, den perfekte drone til dig!

Mavic Mini er DJIs letteste og mest bærbare drone til dato og tilbyder god foto- og videokvalitet samt sikkerhedsfunktioner og intelligente flight-modes. 


Forældre

For en ung familie kan det være svært at holde øje med de små, mens du tager fantastiske fotos og videoer af alle. Heldigvis er Mavic Mini dronen her for at hjælpe. Med intervaloptagelse og QuickShots kan du fokusere på at nyde din familietid og lade Mavic Mini tage sig af at fange øjeblikket. Kombiner det med flyvevejledninger i appen.

DJI Mavic Mini drone - Fly More Combo + gratis 32GB microSD-kort fra Sandisk

Studerende

Med et slankt og foldbart design, der gør den lille nok til at passe næsten i enhver taske, er Mavic Mini dronene den perfekte hverdagsdrone til studerende. Uanset om du studerer i udlandet omgivet af episke landskaber eller bare er på weekendeventyr, er Mavic Mini dronens 12MP-kamera og 2,7K videokamera klar til at fange det hele i en forbløffende klarhed. DJI Mavic Mini dronen er også en overkommelig drone, som sikrer, at du kan få alle de skud, du vil have, mens du stadig har penge nok tilbage til at rejse og hygge dig.

DJI Mavic Mini drone - Fly More Combo + gratis 32GB microSD-kort fra Sandisk

Fotografer

Med en brugervenlig grænseflade og tutorials i appen er DJI Mavic Mini dronen det perfekte værktøj til fotografer, der ønsker at udvide deres kreative horisonter og blive luftbårne. Uanset om du er på et eksotisk eventyr eller udforsker dit eget kvarter, vil Mavic Mini dronens ekstreme bærbarhed og lette design ikke holde dig tilbage fra at tilføje episke luftbilleder til dit kreative repertoire.


DJI Mavic Mini drone - Fly More Combo + gratis 32GB microSD-kort fra Sandisk

Vloggers

DJI Mavic Mini dronen er også den perfekte drone for alle, der ønsker at starte en ny vlog- eller videoserie. Med en vægt på kun 249 gram behøver rejsevloggere ikke at bekymre sig om lokale registreringsregler i mange regioner rundt om i verden. Dette giver dig mulighed for at fokusere på det, der betyder mest, ved at skabe fantastisk indhold.

DJI Mavic Mini drone - Fly More Combo + gratis 32GB microSD-kort fra Sandisk

DJI Fly App

For folk på farten er den nye DJI Fly-app perfekt til at finde inspiration og ideer. Med 
videoredigering i flere spor og professionelt designede skaberskabeloner kan du hurtigt redigere dine optagelser og producere en fantastisk video, der er klar til at blive delt på sociale medier eller med venner og familie.


Mavic Mini drone: The Everyday FlyCam

DJI Mavic Mini dronen er en kompakt, kraftfuld drone, der giver mulighederne for at skabe luftfotos og -video til flere mennesker end nogensinde før. Dens overkommelige pris og lette design kombineret med et 12MP kamera og intelligente Fly-modes gør det til den perfekte begynder drone for alle, der ønsker at udvide perspektivet i deres fotos.Bestil dine varer trygt hos os  ✦  14 dages fuld fortrydelsesret

ToyTrade.dk ⇒ RC biler, RC kampvogne, RC både, Droner, Mini SegWays, SegBoards samt El løbehjul

RC bil eller fjernstyret bil, kært barn har mange navne. Her på ToyTrade.dk har vi et stort udvalg af RC biler fra bla. HPI Racing og Maverick RC. RC biler findes i mange forskellige skala og detaljegrader samt variation i udstyr og hastigheder. Desuden kan de indeddeles i RC bil der kører på nitromethan, RC bil der kører på benzin og RC biler der kører på batterier. Her er links til nogle af de populæreste RC biler i forskellige skala. Maverick ION Monstertruck RC bil, HPI Vorza FLUX RC bil, HPI Bullet MT 3.0 RC bil. RC Crawlers er en kategori indenfor RC biler med ekstreme terrængående evner og ofte med flotte og realistiske detaljer. En flot skalamodel eller RC Crawler er AMEWI AMXROCK RCX serien. Se for eksempel RCX10 pro RC Crawler med spærbare differentialer og 2 gear styret via fjernkontrol.

RC Tank eller fjernstyret kampvogn. Igen to sider af samme sag. RC tanks eller mere korrekt kampvogne findes også i mange forskellige variationer. ToyTrade.dk har som udgangspunkt 2 forskellige typer RC kampvogne. Med IR battlesystem og med BB bullets skydefunktion. Andre variationer af RC kampvogne, er detaljegraden samt hvor stor en del er produceret af metal eller plastik. En populær RC kampvogn er Leopard 2A6, som bla benyttes i det danske forsvar i dag.

Et par links til populære RC både. Super Mono X V3.0 RC speedbåd eller Motor Yacht Princess RC båd

Droner har gennemgået en rivende udvikling de sidste 10 år. Fra at være simpelt legetøj, findes der nu droner med avancerede flight-modes, GPS, Kameraer med 48MP stillbilleder og 4K video. Disse droner bruges i dag meget bredt. Fra hobby dronen til højtavancerede inspektions droner. De mest kendte droner er fra DJI. Den sidste nye fra DJI er Mavic Air 2 Dronen. Denne drone har bla. 48MP stillbilleder og 4K videokamera, samt et hav af andre funktioner. Se flere funktioner på linket.

Andre populære droner er DJI Mavic Mini Dronen samt den helt nye DJI Mavic Mini 2 Drone. De vejer kun 249 gram, men har stadig mange af de features de større droner har. De er perfekte begynder droner. I mange år var det Phantom serien fra DJI der førte an, nu er den foldbare drone fra Mavic serien den mest populære. Men DJI Phantom 4 Pro dronen og Phantom 4 Pro + dronen er stadig en rigtig god drone fra Phantom serien.

DJI Innovations udvikler også videokamera og videostabiliseringsudstyr. De sidste nye på det område er DJI OSMO Mobile 4 eller bare OM 4 til smartphones, og det lille videokamera DJI OSMO Pocket 2.

El køretøjer som Mini SegWay fra CHIC IO og deres originale SegBoard samt El løbehjul fra AMEWI!

Stort udvalg i NiMh batterier og LiPo batterier til alle RC bilerne, bådene kampvognene mm!


ToyTrade.dk på Trustpilot - FremragendeWebshop mærket       
Miljøvenligpakning

PriceRunner Købsgaranti

Ønskelister
Relaterede Produkter

DJI Mavic Mini drone + gratis 32GB microSD-kort fra Sandisk

DKK 3.090,00

Mere

DJI Mavic Mini Propeller

DKK 99,00

Mere

DJI Mavic Mini Batteri

DKK 395,00

Mere

DJI Mavic Mini Kontrolsticks (par)

DKK 149,00

Mere

DJI Mavic Mini Drone Propelbeskyttere

DKK 195,00

Mere

DJI Mavic Mini Drone Ladehub

DKK 349,00

Mere

DJI Mavic Mini Drone Ladebase

DKK 349,00

Mere

DJI Mavic Air 2 Drone - Fly More Combo + 64GB micro-SD-Kort

DKK 7.990,00

Mere

DJI Care Refresh til DJI Mavic Mini Dronen

DKK 299,00

Mere