Indlæser
Bestil i dag ✔ Levering indenfor 1 - 3 dage


Fragt fra 39 kr  ✦  GRATIS FRAGT ved køb over 1000 kr.


ToyTrade.dk på Trustpilot - Fremragende 4.5 stjerner


Læs om vores prisgaranti her 
 Data

ProducentDJI Innovations
ModelDJI Phantom 4 Drone Pro V2.0
Topfart72 km/t i Sport Mode
Vægt1388 gram
Sensorer5-retningssensorer
Rækkevidde4 Kilometer
Flyvetid30 minutter
Kamera20MP
Kamera Sensor1’’ CMOS
Video4K i op til 30fps

DJI Phantom 4 Drone Pro V2.0

Tilføj til ønskeliste
-DKK 1.000,00

DJI Phantom 4 Drone Pro V2.0

 • Stabiliseret 4K-kamera
 • 1'' 20MP-sensor
 • Undgår objekter i 5 retninger
 • Automatisk tracking og flyvning
 • OcuSync-transmision
 • Rækkevidde på 4 km
 • 30 minutters flyvetid
Reference: Phantom 4 Drone Pro (EU)

På lager 1-3 dage

Pris:   DKK 11.995,00


DJI Phantom 4 Drone Pro V2.0

Indhold i pakken:

 • DJI Phantom 4 Drone Pro
 • Fjernkontrol
 • Propeller (4 sæt)
 • Batteri (1 stk)
 • Oplader med kabel
 • Engelsk manual
 • Gimbal-beskytter
 • Micro SD Card (32GB)
 • Micro USB kabel
 • Opbevaringskasse

DJI Phantom 4 Pro V2.0

DJI Phantom 4 Drone Pro - Videopræsentation


Kamera med 1" sensor (20 MP billeder / 4K video) og sikkerheds- sensorer i alle retninger. Fjernkontrol skal påsættes smartphone eller tablet til skærm


DJI Phantom 4 Pro dronen er en opgradering af DJI Phantom 4 med et forbedret kamera med højere bitrate og større sensor (1-inch 20MP Exmor R CMOS sensor). Pro-modellen kommer med et forbedret batteri (også kompatibel med den almindelig Phantom 4 drone), der giver længere flyvetid. Selve maskinen er udstyret med ekstra sensorer, således at den nu undgår objekter i 5 retninger.


Det monterede kamera er udstyret med en avanceret 1″ 20 megapixel CMOS sensor. Det speciallavede objektiv er den første fra DJI, der har en mekanisk lukkemekanisme, der gør det muligt at tage billeder af objekter i høj fart - uden at få billeder med rystelser.Bestil dine varer trygt hos os  ✦  14 dages fuld fortrydelsesret

ToyTrade.dk ⇒ RC biler, RC kampvogne, RC både, Droner, Mini SegWays, SegBoards samt El løbehjul

RC bil eller fjernstyret bil, kært barn har mange navne. Her på ToyTrade.dk har vi et stort udvalg af RC biler fra bla. HPI Racing og Maverick RC. RC biler findes i mange forskellige skala og detaljegrader samt variation i udstyr og hastigheder. Desuden kan de indeddeles i RC bil der kører på nitromethan, RC bil der kører på benzin og RC biler der kører på batterier. Her er links til nogle af de populæreste RC biler i forskellige skala. Maverick ION Monstertruck RC bil, HPI Vorza FLUX RC bil, HPI Bullet MT 3.0 RC bil.

RC Tank eller fjernstyret kampvogn. Igen to sider af samme sag. RC tanks eller mere korrekt kampvogne findes også i mange forskellige variationer. ToyTrade.dk har som udgangspunkt 2 forskellige typer RC kampvogne. Med IR battlesystem og med BB bullets skydefunktion. Andre variationer af RC kampvogne, er detaljegraden samt hvor stor en del er produceret af metal eller plastik. En populær RC kampvogn er Leopard 2A6, som bla benyttes i det danske forsvar i dag.

Et par links til populære RC både. Super Mono X V3.0 RC speedbåd eller Motor Yacht Princess RC båd

Droner har gennemgået en rivende udvikling de sidste 10 år. Fra at være simpelt legetøj, findes der nu droner med avancerede flight-modes, GPS, Kameraer med 48MP stillbilleder og 4K video. Disse droner bruges i dag meget bredt. Fra hobby dronen til højtavancerede inspektions droner. De mest kendte droner er fra DJI. Den sidste nye fra DJI er Mavic Air 2 Dronen. Denne drone har bla. 48MP stillbilleder og 4K videokamera, samt et hav af andre funktioner. Se flere funktioner på linket.

Andre populære droner er DJI Mavic Mini Dronen samt den helt nye DJI Mavic Mini 2 Drone. De vejer kun 249 gram, men har stadig mange af de features de større droner har. De er perfekte begynder droner. I mange år var det Phantom serien fra DJI der førte an, nu er den foldbare drone fra Mavic serien den mest populære. Men DJI Phantom 4 Pro dronen og Phantom 4 Pro + dronen er stadig en rigtig god drone fra Phantom serien.

DJI Innovations udvikler også videokamera og videostabiliseringsudstyr. De sidste nye på det område er DJI OSMO Mobile 4 eller bare OM 4 til smartphones, og det lille videokamera DJI OSMO Pocket 2.

El køretøjer som Mini SegWay fra CHIC IO og deres originale SegBoard samt El løbehjul fra AMEWI!

Stort udvalg i NiMh batterier og LiPo batterier til alle RC bilerne, bådene kampvognene mm!


ToyTrade.dk på Trustpilot - FremragendeWebshop mærket       
Miljøvenligpakning

PriceRunner Købsgaranti

Ønskelister
Relaterede Produkter

DJI Phantom 4 Drone Lade-hub

DKK 739,00

Mere

DJI Phantom 4 Drone LiPo batteri (Høj kapacitet)

DKK 1.395,00

Mere

DJI Phantom 4 Drone Propeller (2 stk.) Støjsvage Quick Release

DKK 129,00

Mere

DJI Phantom 4 Drone Pro + V2.0

DKK 14.389,00

Mere