Indlæser
Bestil i dag ✔ Levering indenfor 1 - 3 dage
Fragt fra 39 kr  ✦  GRATIS FRAGT ved køb over 1000 kr.


Læs om vores prisgaranti her  

Data

ProducentDJI Innovations
ModelDJI Ryze Tello Drone - Boost Combo
Flyvetid13 minutter
Kamera5MP billeder
Video720P Livestream

DJI Ryze Tello Drone - Boost Combo

Tilføj til ønskeliste

DJI Ryze Tello Drone - Boost Combo

 • En smart interaktiv drone
 • Flyvetid på 13 minutter
 • 720P livestream
 • 5MP billeder
 • En ideel drone til nye dronepiloter
Reference: DJITelloCombo

På lager 1-3 dage

Pris:   DKK 1.195,00


DJI Ryze Tello Drone - Boost Combo


Lille drone med indbygget 1080P-kamera. Virker med DJI Go-appen. Kan programmeres.

DJI Ryze Tello quadcopteren er skabt gennem et partnerskab med Ryze Tech og DJI, og er designet til at være en sjov og lærerig quadcopter drone. Tellos størrelse og smarte Intel-processor gør det muligt at udføre tricks i luften, gennem din smartphone. Download den gratis Tello app og lav underholdende flyvende manøvrer. Det medfølgende batteri giver op til 13 minutters flyvetid med en fuld opladning.

Tello har et indbygget kamera til at streame 720p video og tage 5MP fotos under flyvningen, fra op til 100 meters afstand. Visionsplaceringssystemet bruger et nedadvendt kamera til at sikre at dronen kan svæve stabilt. Tellos elektroniske billedstabilisering gør dine fotos og videoer stabile, og uden for mange rystelser.

Indhold i pakken:

 • DJI Ryze Tello Drone
 • 3 x batterier
 • Opladehub
 • 2 x propelsæt
 • Propelbeskyttere
 • Propel værktøj
 • Micro USB kabel

DJI Ryze Tello Drone - Boost Combo

DJI Ryze Tello
DJI Ryze Tello
DJI Ryze Tello
DJI Ryze Tello
DJI Ryze Tello
DJI Ryze Tello
DJI Ryze Tello


Bestil dine varer trygt hos os  ✦  14 dages fuld fortrydelsesret

ToyTrade.dk ⇒ RC biler, RC kampvogne, RC både, Droner, SegWays, SegBoards samt El løbehjul

RC bil eller fjernstyrtet bil, kært barn har mange navne. Her på ToyTrade.dk har vi et stort udvalg af RC biler fra bla. HPI Racing og Maverick RC. RC biler findes i mange forskellige skala og detaljegrader samt variation i udstyr og hastigheder. Desuden kan de indeddeles i RC bil der kører på nitromethan, RC bil der kører på benzin og RC biler der kører på batterier. Her er links til nogle af de populæreste RC biler i forskellige skala. Maverick ION Monstertruck RC bil, HPI Vorza FLUX RC bil, HPI Bullet MT 3.0 RC bil.

RC Tank eller fjernstyret kampvogn. Igen to sider af samme sag. RC tanks eller mere korrekt kampvogne findes også i mange forskellige variationer. ToyTrade.dk har som udgangspunkt 2 forskellige typer RC kampvogne. Med IR battlesystem og med BB bullets skydefunktion. Andre variationer af RC kampvogne, er detaljegraden samt hvor stor en del er produceret af metal eller plastik. En populær RC kampvogn er Leopard 2A6, som bla benyttes i det danske forsvar i dag.

Et par links til populære RC både. Super Mono X V3.0 RC speedbåd eller Motor Yacht Princess RC båd

Droner har gennemgået en rivende udvikling de sidste 10 år. Fra at være simpelt legetøj, findes der nu droner med avancerede flight-modes, GPS, Kameraer med 48MP stillbilleder og 4K video. Disse droner bruges i dag meget bredt. Fra hobby dronen til højtavancerede inspektions droner. De mest kendte droner er fra DJI. Den sidste nye fra DJI er Mavic Air 2 Dronen. Denne drone har bla. 48MP stillbilleder og 4K videokamera, samt et hav af andre funktioner. Se flere funktioner på linket.

En anden populær drone er DJI Mavic Mini Dronen. Den vejer kun 249 gram, men har stadig mange af de features de større droner har. Den er en perfekt begynder drone. I mange år var det Phantom serien fra DJI der førte an, nu er den foldbare drone fra Mavic serien den mest populære. Men DJI Phantom 4 Pro dronen og Phantom 4 Pro + dronen er stadig en rigtig god drone fra Phantom serien.

El køretøjer som Mini SegWay fra CHIC IO og deres originale SegBoard samt El løbehjul fra AMEWI!Webshop mærket       
Miljøvenligpakning

PriceRunner Købsgaranti

Ønskelister
Relaterede Produkter

DJI Ryze Tello - Min Drone

DKK 795,00

Mere

DJI Tello Iron Man

DKK 1.095,00

Mere

DJI Tello EDU - Mini Drone

DKK 1.195,00

Mere