Indlæser
Bestil i dag ✔ Levering indenfor 1 - 3 dage
Fragt fra 39 kr  ✦  GRATIS FRAGT ved køb over 1000 kr.

Data

ProducentDJI Innovations
ModelDJI Mavic Air 2 Drone
Topfart68 Km/t i Sport Mode
Vægt570 gram
StørrelseFoldet: 180×97×84 mm (Længde×Bredde×Højde) - Udfoldet: 183×253×77 mm (Længde×Bredde×Højde)
Rækkevidde5 km
Flyvetid34 minutter
Kamera48 MP
Kamera Sensor1/2" CMOS Effektive Pixels: 12 MP og 48 MP
BilledeformaterJPEG/DNG (RAW)
Video4K i op til 60fps

DJI Mavic Air 2 Drone + 64GB micro-SD-Kort

Tilføj til ønskeliste

DJI Mavic Air 2 Drone + 64GB micro-SD-Kort

  • Let og foldbar drone
  • 4K/60 fps videofilm
  • Billeder i op til 48 MP
  • HDR
  • Op til 34 min flyvetid
  • Op til 5 km rækkevideReference: DJI Mavic Air 2 Drone (EU)

På lager 1-3 dage

Pris:   DKK 6.490,00


DJI Mavic Air 2 Drone + 64GB micro-SD-Kort

DJI Mavic Air 2 dronen er udstyret med en 1/2,0 tomme sensor, der skyder billeder i 12 MP eller 48 MP (stiched) og video i 4K i op til 60 fps. Samtidig kan kameraet skyde 8K hyperlapses (timelapses med bevægelse) og slowmotion-skud i 1080P video i op til 240 fps for 8x slowmotion

DJI Mavic Air 2 er spækket med en masse nye features, der arbejder godt sammen med kameraet, og hjælper dig med at få mest ud af din drone. Mavic Air 2 har blandt andet de nyeste versioner af Active Track, Spotlight og andre intelligent flight-modes.

Mavic Air 2 dronen har redskaberne til at assistere den ambitiøse fotograf, men kan samtidig imponere selv de mest kræsne hobbyfotografer med mulighed for at lave spændende og inspirerende skud helt automatisk, der ellers kun har været tilgængelig for fotografer med mange års rutine i klipning og redigering

Indhold i pakken:

1x DJI Mavic Air 2 Drone
1x Fjernbetjening
1x Intelligent flight batterier
1x Oplader
1x Strømkabel
3x Propeller (par) for 3 fulde sæt.
1x RC-kabel (lightning stik)
1x RC-kabel (Standard Micro USB-stik)
1x RC-kabel (USB Type-C-stik)
1x Gimbal Protector
1x  USB3.0 Type-C kabel
1x sæt ekstra Styrepinde

DJI Mavic Air 2 Drone + 64GB micro-SD-Kort


Kameraets ydeevne
Det hele findes i detaljerne. DJI Mavic Air 2 dronen giver dig fantastiske kamerafunktioner til filmoptagelser. Lad os se på, hvad det kan gøre.

48MP foto
Fra bjerge til skinnende rev producerer Mavic Air 2 dronen fantastiske fotos takket være en 1/2-tommers billedsensor, der understøttes af Quad Bayer teknologi. Du kan tage fantastiske 48MP-fotos af dine yndlingsbilleder i krystalklar opløsning.

DJI Mavic Air 2 Drone - Fly More Combo⇒ ToyTrade.dk ✓Hurtig levering ✓Fri fragt ved køb over 1.000kr

4K/60fps Video

DJI Mavic Air 2 dronen tilbyder enestående video ved 4K/60 fps, 2.7K/60 fps og 1080p/240 fps, hvilket er perfekt til en fotograf, der ønsker at forbedre deres håndværk. D-Cinelike bevarer fremragende detaljer, så du kan omdanne farver som en professionel.

DJI Mavic Air 2 Drone - Fly More Combo

HDR Video

Det er her, tingene begynder at blive interessante. Mavic Air 2 dronen leveres med HDR-video, der understøttes af højtydende Quad Bayer teknologi. Takket være sensorarkitekturen sikrer HDR, at du kan tage lagdelte billeder med enestående detaljer og farver.

DJI Mavic Air 2 Drone - Fly More Combo

SmartPhoto

Mavic Air 2 dronen har SmartPhoto, som integrerer HDR, HyperLight og scenegenkendelse til et perfekt optimeret skud. Hyperlight forbedrer fotos taget i situationer med svagt lys ved at kombinere billeder og fjerne støj. Scenegenkendelse optimerer kameraoptagelsesparametre baseret på genkendelse af solnedgang, himmel, græs, sne og træer. HDR bruger avancerede algoritmer til at optimere det dynamiske interval for dit billede. SmartPhoto giver en intelligent tilgang til dronefotografering, der gør det nemt at tage fantastiske fotos.

DJI Mavic Air 2 Drone - Fly More Combo⇒ ToyTrade.dk ✓Hurtig levering ✓Fri fragt ved køb over 1.000kr

HDR Panorama

For brugere på udkig efter et ultrabredt episk skud til et miniaturebillede på et social media, en artikel eller andet indhold, leverer Mavic Air 2 DJIs mest avancerede panoramatilstand, der imponerer med livlige farver og detaljer.

DJI Mavic Air 2 Drone - Fly More Combo⇒ ToyTrade.dk ✓Hurtig levering ✓Fri fragt ved køb over 1.000kr

Stabilization

Ved hjælp af DJIs berømte 3-aksede gimbalsystem giver Mavic Air 2 dronen dig filmisk stabilisering selv i blæsende og ustabile miljøer. Dette betyder, at du kan få perfekte optagelser, uanset hvor krævende dit skud måtte være.

Cinematic Shots

FocusTrack er en utrolig brugervenlig pakke med intelligente optagefunktioner, der giver dig fuld kontrol over din filmoplevelse.

ActiveTrack 3.0

Hvis du leder efter en drone, der følger dig og filmer dig på samme tid, så kan Mavic Air 2 dronen gøre dette uden at ramme forhindringer ved hjælp af ActiveTrack 3.0. Ved hjælp af DJIs bedste sporingsteknologi til dato kan du genidentificere dit emne, efter at det er gået tabt i en højhastigheds scene ved hjælp af algoritmer til at forudsige deres position. Både sensorer til at undgå sammenstød og genkendelse af objekter er blevet forbedret.

DJI Mavic Air 2 Drone - Fly More Combo

POI 3.0

Point of Interest 3.0 bruger avanceret positioneringsteknologi til at skabe en automatiseret flyvebane og et fast punkt, som DJI Mavic Air 2 dronen flyver rundt om, og holder dit motiv i midten af ​​videoen. POI 3.0 kan også spore objekter som mennesker, biler og både, hvilket giver dig flere muligheder for kreativ filmfremstilling.

DJI Mavic Air 2 Drone - Fly More Combo

8K Hyperlapse

Dette er en fremragende funktion for kreatører, der ønsker at omdanne fantastiske optagelser til professionelle, filmiske scener. Mavic Air 2 dronen lægger tid og bevægelse i din håndflade, så du kan vise overgangen fra dag til nat i samme skud. 8K Hyperlapse er en utrolig måde at udforske din kreative fortælling på, vælg blot din placering, og appen opretter en automatiseret scene på få sekunder! Ingen redigering efter behov er nødvendig, og mulighederne er uendelige med fire forskellige Hyperlapse-tilstande at vælge imellem.

DJI Mavic Air 2 Drone - Fly More Combo

Flight Performance & Safety

DJI Mavic Air 2 kombinerer en sikker flyvning med imponerende flyveydelse, der giver dig selvtillid til at erobre himlen.

OcuSync 2.0

Den nye generation af OcuSync 2.0 tilbyder videooverførsel op til 10 km samt leverer en 1080p FHD-opløsning livestream direkte fra dronen. 1080p livestream kan redigeres direkte i appen og deles på sociale medier. Der er også reduceret interferens på grund af forskellige frekvensbånd, glattere billedtransmission med H.265-kodning og bedre signalydelse sammenlignet med tidligere versioner.

DJI Mavic Air 2 Drone - Fly More Combo

Remote Controller

Fjernbetjeningen har en opgraderet batterilevetid og et ergonomisk design for ultimativ komfort, når du optager. Du kan nemt tilslutte forskellige smartphones ved hjælp af den nye klemme, og integrerede antenner giver den bedst mulige flyoplevelse.


DJI Mavic Air 2 Drone - Fly More Combo⇒ ToyTrade.dk ✓Hurtig levering ✓Fri fragt ved køb over 1.000krBestil dine varer trygt hos os  ✦  14 dages fuld fortrydelsesret

ToyTrade.dk ⇒ RC biler, RC kampvogne, RC både, Droner, Mini SegWays, SegBoards samt El løbehjul

RC bil eller fjernstyret bil, kært barn har mange navne. Her på ToyTrade.dk har vi et stort udvalg af RC biler fra bla. HPI Racing og Maverick RC. RC biler findes i mange forskellige skala og detaljegrader samt variation i udstyr og hastigheder. Desuden kan de indeddeles i RC bil der kører på nitromethan, RC bil der kører på benzin og RC biler der kører på batterier. Her er links til nogle af de populæreste RC biler i forskellige skala. Maverick ION Monstertruck RC bil, HPI Vorza FLUX RC bil, HPI Bullet MT 3.0 RC bil. RC Crawlers er en kategori indenfor RC biler med ekstreme terrængående evner og ofte med flotte og realistiske detaljer. En flot skalamodel eller RC Crawler er AMEWI AMXROCK RCX serien. Se for eksempel RCX10 pro RC Crawler med spærbare differentialer og 2 gear styret via fjernkontrol.

RC Tank eller fjernstyret kampvogn. Igen to sider af samme sag. RC tanks eller mere korrekt kampvogne findes også i mange forskellige variationer. ToyTrade.dk har som udgangspunkt 2 forskellige typer RC kampvogne. Med IR battlesystem og med BB bullets skydefunktion. Andre variationer af RC kampvogne, er detaljegraden samt hvor stor en del er produceret af metal eller plastik. En populær RC kampvogn er Leopard 2A6, som bla benyttes i det danske forsvar i dag.

Et par links til populære RC både. Super Mono X V3.0 RC speedbåd eller Motor Yacht Princess RC båd

Droner har gennemgået en rivende udvikling de sidste 10 år. Fra at være simpelt legetøj, findes der nu droner med avancerede flight-modes, GPS, Kameraer med 48MP stillbilleder og 4K video. Disse droner bruges i dag meget bredt. Fra hobby dronen til højtavancerede inspektions droner. De mest kendte droner er fra DJI. Den sidste nye fra DJI er Mavic Air 2 Dronen. Denne drone har bla. 48MP stillbilleder og 4K videokamera, samt et hav af andre funktioner. Se flere funktioner på linket.

Andre populære droner er DJI Mavic Mini Dronen samt den helt nye DJI Mavic Mini 2 Drone. De vejer kun 249 gram, men har stadig mange af de features de større droner har. De er perfekte begynder droner. I mange år var det Phantom serien fra DJI der førte an, nu er den foldbare drone fra Mavic serien den mest populære. Men DJI Phantom 4 Pro dronen og Phantom 4 Pro + dronen er stadig en rigtig god drone fra Phantom serien.

DJI Innovations udvikler også videokamera og videostabiliseringsudstyr. De sidste nye på det område er DJI OSMO Mobile 4 eller bare OM 4 til smartphones, og det lille videokamera DJI OSMO Pocket 2.

El køretøjer som Mini SegWay fra CHIC IO og deres originale SegBoard samt El løbehjul fra AMEWI!

Stort udvalg i NiMh batterier og LiPo batterier til alle RC bilerne, bådene kampvognene mm!


ToyTrade.dk på Trustpilot - FremragendeWebshop mærket       
Miljøvenligpakning

PriceRunner Købsgaranti

Ønskelister
Relaterede Produkter

DJI Mavic Air 2 Drone - Fly More Combo + 64GB micro-SD-Kort

DKK 7.990,00

Mere

DJI Mavic Air 2 Skuldertaske

DKK 695,00

Mere

DJI Mavic Air 2 Drone Batteri

DKK 995,00

Mere

DJI Care Refresh til DJI Mavic Air 2 Dronen

DKK 695,00

Mere

DJI Mavic Air 2 Støjsvage propeller

DKK 95,00

Mere

DJI Mavic Air 2 Drone Hylster

DKK 95,00

Mere

DJI Mavic Air 2 ND-filtre (ND4/8/32)

DKK 495,00

Mere

DJI Mavic Air 2 ND-filtre (ND16/64/256)

DKK 495,00

Mere

DJI Mavic Air 2 Powerbank-adapter til batterier

DKK 185,00

Mere

DJI Mavic Air 2 Drone Ladehub

DKK 595,00

Mere

DJI Mavic Air 2 Drone Biloplader

DKK 595,00

Mere

DJI Mavic Air 2 drone Propelbeskyttere

DKK 149,00

Mere