Indlæser
Bestil i dag ✔ Levering indenfor 1 - 3 dage
Fragt fra 39 kr  ✦  GRATIS FRAGT ved køb over 1000 kr.

Data

ProducentDJI Innovations
ModelDJI FPV Combo (EU)

DJI FPV Combo

Tilføj til ønskeliste

DJI FPV Combo

  • Optil 140 Km/t
  • Immersive Flight Experience[1]
  • 4K/60fps Super-Wide 150° FOV [2]
  • Emergency Brake and Hover [4]
Reference: DJI FPV Combo (EU)

(Forudbestil) Forventet levering 9. marts

Pris:   DKK 10.490,00


DJI FPV Combo

Indhold i pakken


DJI FPV Combo - FPV droneDJI FPV er en revolutionerende FPV-drone, der giver nye muligheder indenfor film da, det er en helt ny måde at flyve på. DJI FPV-dronen udmærker sig også ved at det er den nemmeste FPV-drone at komme i gang med. Via FPV-brillerne sendes alt hvad dronen ser ned i helt HD-opløsning. Dronen kan flyves i tre flight modes, som giver helt nybegyndere mulighed for at nemt at lære at flyve FPV, og meget erfarne piloter kan flyve i komplet manuel (agro). Kameraet er sat på en gimbal som gør at du kan tilte billedet, og rystelser bliver fjernet med avanceret EIS (Electronic Image Stabilization) - det som DJI kalder RockSteady. Kamera kan optage i 4K / 60 fps og i HD / 120 fps.

Med DJI FPV kan du optage film og billeder på en helt ny måde. DJI FPV er en hybrid-drone, der kombinerer det bedste fra begge verdener. Dronen kan flyves som en drone, som fx droner fra Mavic-serien, men kan også indstilles til at flyve som en traditionel FPV-drone. FPV-flyvning kan bruges både af fotografer, der ønsker helt unikke film og vinkler eller for sjov og spænding. FPV-dronen har tre flytilstande og der kan også benyttes en Motion Controller der kan bruges som hjælp til at lære at flyve FPV.


Stabilisieret 4K-kamera

DJI FPV-dronen har indbygget 4K-kamera med et utrolig bredt billeder på 150°. Sensoren er 1/2.3'' CMOS. Dette giver et stort overblik ved det sted du flyver. Når du optager med dronen på SD-kortet vil video-materialet autoamtisk blive stabiliseret via RockSteady EIS. Billedet du ser i brillerne er ikke stabiliseret, så du får den rigtig oplevelse når du flyver. Derved får du den rigtig oplevelse ved flyvning og et videomateriale der står helt skarpt.

Du kan vælge at indstille optagelserne med farveprofiler Standard eller D-Cinelike. Codec kan sættes til Codec:H.264 eller H.265.


Panik-knappen redder dig

Alle der flyver FPV vil på et tidspunkt komme i en presset situation. Med DJI FPV er der en knap du kan trykke på på fjernkontroller, og på et splitsekundt vil dronen stå helt stabil og stille i luften, så du undgår at ødelægge dronen og udstyret. Ud over nødbremsen findes der også Return To Home, hvor dronen automatisk kommer tilbage og lader, og start- og landings-hjælp.

20 minutters flyvetid

Traditonelle FPV-droner har omkring 3-4 minutters flyvetid. DJI har udviklet og optimeret motorer og ESC så både tophastighed og acceleration er som en FPV-drone, men stadig har lang flyvetid.

FRA 0 TIL 100 PÅ 2 SEKUNDER
Tophastighed på 140 km/t

Når du flyver i manuel kan du komme op på 140 km/t og gå fra 0 til 100 på omkring 2 sekunder. Det er nogle utrolige kræfter der vil udspille sig, så det er en god idé at øve sig sig i Sports mode først som begrænser hastigheden til 100 km/t og hjælper med at få dronen til at flyve stabilt.

HD I GOOGLES
DJI FPV Goggles V2

DJI DJI OcuSync 3.0 kan du få 810p/120fps i FHD-opløsning med en meget lav forsinkelse på 28ms med en bitrate på 50 Mbps. Rækkevidden er op til 4 km. Dronen sørger selv for at optimere frekvensen på enten 2,4 gHz eller 5,8 gHz. Antennerne på DJI Goggles er med "high-gain circular polarization". Dronen benytter 3T4R og Goggles benytter 2T4R. Disse antenner søger for at signalet er bredt og giver klart signal med dronen hele tiden.

Du kan desuden sætte dine briller til AudienceMode, hvor du kan uddele flere FPV Goggles V2 til andre som kan følge med på din flyvning.

Anti-kollision-sensorer

DJI FPV har fire sensorer til at forhindre styrt. To sensorer i bunden, der altid er aktiveret for at detektere jorden og to front-sensorer, der er aktiveret under N-modeflvning, hvilket vil bremse dronen når en hindring registreres. Når du flyver i S- og M-flytilstand, er de forreste sensorer være slukket.
1. Before flying DJI FPV, check local laws and regulations. Ensure that your flights are conducted safely and in accordance with all local laws and regulations.

2. The 150° FOV is only applicable when shooting at 50 or 100 fps.

3. FCC-compliant. Measurements were taken in unobstructed environments free of interference. Always follow local rules and regulations and fly your drone within your visual line of sight unless otherwise permitted.

4. Obstacle sensing is only available when the aircraft is in N mode. In this mode, DJI FPV will automatically decelerate when it detects obstacles, but it will not automatically stop.

5. The DJI Virtual Flight app currently supports only iOS devices.

6. The DJI Motion Controller is sold separately.Bestil dine varer trygt hos os  ✦  14 dages fuld fortrydelsesret

ToyTrade.dk ⇒ RC biler, RC kampvogne, RC både, Droner, Mini SegWays, SegBoards samt El løbehjul

RC bil eller fjernstyret bil, kært barn har mange navne. Her på ToyTrade.dk har vi et stort udvalg af RC biler fra bla. HPI Racing og Maverick RC. RC biler findes i mange forskellige skala og detaljegrader samt variation i udstyr og hastigheder. Desuden kan de indeddeles i RC bil der kører på nitromethan, RC bil der kører på benzin og RC biler der kører på batterier. Her er links til nogle af de populæreste RC biler i forskellige skala. Maverick ION Monstertruck RC bil, HPI Vorza FLUX RC bil, HPI Bullet MT 3.0 RC bil. RC Crawlers er en kategori indenfor RC biler med ekstreme terrængående evner og ofte med flotte og realistiske detaljer. En flot skalamodel eller RC Crawler er AMEWI AMXROCK RCX serien. Se for eksempel RCX10 pro RC Crawler med spærbare differentialer og 2 gear styret via fjernkontrol.

RC Tank eller fjernstyret kampvogn. Igen to sider af samme sag. RC tanks eller mere korrekt kampvogne findes også i mange forskellige variationer. ToyTrade.dk har som udgangspunkt 2 forskellige typer RC kampvogne. Med IR battlesystem og med BB bullets skydefunktion. Andre variationer af RC kampvogne, er detaljegraden samt hvor stor en del er produceret af metal eller plastik. En populær RC kampvogn er Leopard 2A6, som bla benyttes i det danske forsvar i dag.

Et par links til populære RC både. Super Mono X V3.0 RC speedbåd eller Motor Yacht Princess RC båd

Droner har gennemgået en rivende udvikling de sidste 10 år. Fra at være simpelt legetøj, findes der nu droner med avancerede flight-modes, GPS, Kameraer med 48MP stillbilleder og 4K video. Disse droner bruges i dag meget bredt. Fra hobby dronen til højtavancerede inspektions droner. De mest kendte droner er fra DJI. Den sidste nye fra DJI er Mavic Air 2 Dronen. Denne drone har bla. 48MP stillbilleder og 4K videokamera, samt et hav af andre funktioner. Se flere funktioner på linket.

Andre populære droner er DJI Mavic Mini Dronen samt den helt nye DJI Mavic Mini 2 Drone. De vejer kun 249 gram, men har stadig mange af de features de større droner har. De er perfekte begynder droner. I mange år var det Phantom serien fra DJI der førte an, nu er den foldbare drone fra Mavic serien den mest populære. Men DJI Phantom 4 Pro dronen og Phantom 4 Pro + dronen er stadig en rigtig god drone fra Phantom serien.

DJI Innovations udvikler også videokamera og videostabiliseringsudstyr. De sidste nye på det område er DJI OSMO Mobile 4 eller bare OM 4 til smartphones, og det lille videokamera DJI OSMO Pocket 2.

El køretøjer som Mini SegWay fra CHIC IO og deres originale SegBoard samt El løbehjul fra AMEWI!

Stort udvalg i NiMh batterier og LiPo batterier til alle RC bilerne, bådene kampvognene mm!


ToyTrade.dk på Trustpilot - FremragendeWebshop mærket       
Miljøvenligpakning

PriceRunner Købsgaranti

Ønskelister
Udvalg fra ToyTrade.dk
Tiger I Pro-Edition BB - RC Kampvogn

Tiger I Pro-Edition BB - RC Kampvogn

DKK 3.995,00

Mere
HPI Vorza Flux Waterproof - Fjernstyret bil

HPI Vorza Flux Waterproof - Fjernstyret bil

DKK 4.999,00

Mere
Maverick ION MT 1:18 Monster Truck - Fjernstyret Bil

Maverick ION MT 1:18 Monster Truck - Fjernstyret Bil

DKK 695,00

Mere
DJI Phantom 3 eller 2 dronen - Carbonforstærket propeller

DJI Phantom 3 eller 2 dronen - Carbonforstærket propeller

DKK 295,00

Mere
Parrot Hydrofoil Drone - Mini Hybrid Drone - Orak

Parrot Hydrofoil Drone - Mini Hybrid Drone - Orak

DKK 695,00

Mere
CHIC SegBoard

CHIC SegBoard

DKK 1.495,00

Mere
THOR 6A Mini Balance LiPo Multi Lader

THOR 6A Mini Balance LiPo Multi Lader

DKK 375,00

Mere
Fjernstyret Bil | HPI Racing Micro RS4 Nissan Skyline R34 GT-R

Fjernstyret Bil | HPI Racing Micro RS4 Nissan Skyline R34 GT-R

DKK 1.495,00

Mere
DJI Osmo Mobile 3 (Combo)

DJI Osmo Mobile 3 (Combo)

DKK 995,00

Mere
Plazma 6.0V 4300mAh Ni-MH Baja RX Batteri Pakke

Plazma 6.0V 4300mAh Ni-MH Baja RX Batteri Pakke

DKK 279,00

Mere
HPI Racing Reactor 200 Charger (EU)

HPI Racing Reactor 200 Charger (EU)

DKK 275,00

Mere
KV-2 754(r) grå Pro-Edition BB - Fjernstyret kampvogn

KV-2 754(r) grå Pro-Edition BB - Fjernstyret kampvogn

DKK 3.995,00

Mere
HPI Savage XS Chevrolet El Camino SS - Fjernstyret bil

HPI Savage XS Chevrolet El Camino SS - Fjernstyret bil

DKK 2.895,00

Mere
Maverick Phantom XT Monstertruck - Fjernstyret Bil

Maverick Phantom XT Monstertruck - Fjernstyret Bil

DKK 1.195,00

Mere
DJI OM 4 - DJI OSMO Mobile 4

DJI OM 4 - DJI OSMO Mobile 4

DKK 1.190,00

Mere
DJI OSMO Pocket 2 + Gratis 32GB microSD-kort fra Sandisk

DJI OSMO Pocket 2 + Gratis 32GB microSD-kort fra Sandisk

DKK 2.890,00

Mere
DJI OSMO Pocket 2 Creator Combo + Gratis 32GB microSD-kort fra Sandisk

DJI OSMO Pocket 2 Creator Combo + Gratis 32GB microSD-kort fra Sandisk

DKK 3.990,00

Mere
DJI Mavic Mini 2 Drone + gratis 64GB microSD-kort fra Sandisk

DJI Mavic Mini 2 Drone + gratis 64GB microSD-kort fra Sandisk

DKK 3.590,00

Mere
DJI Mavic Mini 2 Drone - Fly More Combo + gratis 64GB microSD-kort fra Sandisk

DJI Mavic Mini 2 Drone - Fly More Combo + gratis 64GB microSD-kort fra Sandisk

DKK 4.690,00

Mere
Maverick Quantum✚ XT FLUX 1:10 4WD - RC Bil

Maverick Quantum✚ XT FLUX 1:10 4WD - RC Bil

DKK 2.495,00

Mere
RC Crawler Jepp 4x4 RTR 1:10

RC Crawler Jepp 4x4 RTR 1:10

DKK 2.895,00

Mere