Indlæser
Bestil i dag ✔ Levering indenfor 1 - 3 dage
Fragt fra 39 kr  ✦  GRATIS FRAGT ved køb over 1000 kr.

Data

ProducentDJI Innovations
ModelDJI OM 4 - DJI OSMO Mobile 4

DJI OM 4 - DJI OSMO Mobile 4

Tilføj til ønskeliste

DJI OM 4 - DJI OSMO Mobile 4

Den hurtigeste gimbal til smartphones.
Sæt mobilen fast via en magnet og gå
i gang med optagelser på få sekunder

Reference: DJI OSMO Mobile 4

Forventet levering 19. marts

Pris:   DKK 1.190,00


DJI OM 4 - DJI OSMO Mobile 4 

Med den magnetiske montering kan du starte optagelse med det samme. DJI OSMO Mobile 4 er en sammenklappelig stabilisator designet til din smartphone.

Det er en helt ny feature på DJI OSMO Mobile 4, som vi hidtil ikke har set. Det unikke ved det er, at når du monterer din smartphone på DJI OSMO Mobile 4, så stabiliserer gimballen automatisk med det samme. Det giver den frihed, at du ikke længere skal kalibrere manuelt, men nu kan monterer telefonen og optager med det samme.
Indhold i pakken:


DJI OM 4 - Indhold i pakken

Den magnetiske telefonklemme og holderen til den magnetiske ring gør påsætning af din telefon helt ubesværet, så du hurtigt kan komme i gang.

Den magnetiske telefonklemme er utroligt tynd og ultra-let, og holder din smartphone sikker fast under brug.
Eller brug magnetringholderen til at klikke på din smartphone på DJI OSMO Mobile 4Bestil dine varer trygt hos os  ✦  14 dages fuld fortrydelsesret

ToyTrade.dk ⇒ RC biler, RC kampvogne, RC både, Droner, Mini SegWays, SegBoards samt El løbehjul

RC bil eller fjernstyret bil, kært barn har mange navne. Her på ToyTrade.dk har vi et stort udvalg af RC biler fra bla. HPI Racing og Maverick RC. RC biler findes i mange forskellige skala og detaljegrader samt variation i udstyr og hastigheder. Desuden kan de indeddeles i RC bil der kører på nitromethan, RC bil der kører på benzin og RC biler der kører på batterier. Her er links til nogle af de populæreste RC biler i forskellige skala. Maverick ION Monstertruck RC bil, HPI Vorza FLUX RC bil, HPI Bullet MT 3.0 RC bil. RC Crawlers er en kategori indenfor RC biler med ekstreme terrængående evner og ofte med flotte og realistiske detaljer. En flot skalamodel eller RC Crawler er AMEWI AMXROCK RCX serien. Se for eksempel RCX10 pro RC Crawler med spærbare differentialer og 2 gear styret via fjernkontrol.

RC Tank eller fjernstyret kampvogn. Igen to sider af samme sag. RC tanks eller mere korrekt kampvogne findes også i mange forskellige variationer. ToyTrade.dk har som udgangspunkt 2 forskellige typer RC kampvogne. Med IR battlesystem og med BB bullets skydefunktion. Andre variationer af RC kampvogne, er detaljegraden samt hvor stor en del er produceret af metal eller plastik. En populær RC kampvogn er Leopard 2A6, som bla benyttes i det danske forsvar i dag.

Et par links til populære RC både. Super Mono X V3.0 RC speedbåd eller Motor Yacht Princess RC båd

Droner har gennemgået en rivende udvikling de sidste 10 år. Fra at være simpelt legetøj, findes der nu droner med avancerede flight-modes, GPS, Kameraer med 48MP stillbilleder og 4K video. Disse droner bruges i dag meget bredt. Fra hobby dronen til højtavancerede inspektions droner. De mest kendte droner er fra DJI. Den sidste nye fra DJI er Mavic Air 2 Dronen. Denne drone har bla. 48MP stillbilleder og 4K videokamera, samt et hav af andre funktioner. Se flere funktioner på linket.

Andre populære droner er DJI Mavic Mini Dronen samt den helt nye DJI Mavic Mini 2 Drone. De vejer kun 249 gram, men har stadig mange af de features de større droner har. De er perfekte begynder droner. I mange år var det Phantom serien fra DJI der førte an, nu er den foldbare drone fra Mavic serien den mest populære. Men DJI Phantom 4 Pro dronen og Phantom 4 Pro + dronen er stadig en rigtig god drone fra Phantom serien.

DJI Innovations udvikler også videokamera og videostabiliseringsudstyr. De sidste nye på det område er DJI OSMO Mobile 4 eller bare OM 4 til smartphones, og det lille videokamera DJI OSMO Pocket 2.

El køretøjer som Mini SegWay fra CHIC IO og deres originale SegBoard samt El løbehjul fra AMEWI!

Stort udvalg i NiMh batterier og LiPo batterier til alle RC bilerne, bådene kampvognene mm!


ToyTrade.dk på Trustpilot - FremragendeWebshop mærket       
Miljøvenligpakning

PriceRunner Købsgaranti

Ønskelister
Relaterede Produkter

DJI OSMO Pocket 2 + Gratis 32GB microSD-kort fra Sandisk

DKK 2.890,00

Mere