Indlæser
Bestil i dag ✔ Levering indenfor 1 - 3 dage
Fragt fra 39 kr  ✦  GRATIS FRAGT ved køb over 1000 kr.


Læs om vores prisgaranti her  

Data

ProducentHubsan
Producent varenummerH107C+
ModelHubsan X4 Cam Plus - RC Kamera Drone

Hubsan X4 Cam Plus - RC Kamera Drone

Tilføj til ønskeliste

Hubsan X4 Cam Plus - RC Kamera Drone 

Den meget populære mini drone fra Hubsan med indbygget HD-kamera.

Med en Hubsan X4 Cam Plus får du:

  • Den nyeste model med højdekontrol.
  • En flyveklar drone, der er samlet i pakken.
  • En lille HD-kamera monteret.
  • En drone, der både kan styres af begyndere og eksperter.
Reference: Hubsan H107C+

1-3 dage

Pris:   DKK 595,00


Hubsan X4 Cam Plus - RC Kamera Drone 


Hubsan X4 Cam Plus - RC Kamera Drone

Hubsan X4 Cam Plus er mini drone en opgraderet udgave af den almindelige Hubsan X4 Plus mini drone. Den er lille som en håndflade, meget kompakt og kan holde til de fleste styr, samt meget nem at manøvrere med til trods for dronens størrelse. Dronen er udstyres med en 6-axis gyro der bidrager til, at den flyver meget stabilt. Dronen er både egnet til at flyve indendørs og udendørs, men på grund af dens lave vægt, skal man være varsom, når man flyve udendørs, da den ellers kan blive fanget af vinden.

Holder automatisk højde

Hubsan X4 Cam Plus - RC Kamera Drone

I forhold til tidligere hubsan-modeller er Hubsan X4 Cam Plus mini dronen blevet meget nemmere, da dronen har indbygget et barometer, der søger for, at dronen altid holder samme højde, når du har gas-pinden i midterpositionen.

Pakken indeholder

  • Hubsan X4 Cam Plus mini drone

  • Fjernbetjening

  • USB-oplader

  • Batteri

  • Propelbeskyttere

  • Ekstra propeller

Monteret kamera

Hubsan X4 Cam Plus skiller sig ud fra den klassiske Hubsan ved, at den også er udstyret med et lille HD-kamera, der kan tændes og slukke direkte på dronen. Kameraet gennem alle optagelser på et micro SD-kort, der skal tilkøbes seperat. På grund af det monterede kamera ville denne udgave være lidt tungere end den originale, men den flyver lige så godt. Kameraet filmer og tager billeder i opløsning på 1280 x 720 pixel.

Hubsan X4 Cam Plus har en flyvetid på ca 5-7 minutter og det medfølgende batteri kan genoplades på ca. 30 minutter.Bestil dine varer trygt hos os  ✦  14 dages fuld fortrydelsesret

ToyTrade.dk ⇒ RC biler, RC kampvogne, RC både, Droner, SegWays, SegBoards samt El løbehjul

RC bil eller fjernstyrtet bil, kært barn har mange navne. Her på ToyTrade.dk har vi et stort udvalg af RC biler fra bla. HPI Racing og Maverick RC. RC biler findes i mange forskellige skala og detaljegrader samt variation i udstyr og hastigheder. Desuden kan de indeddeles i RC bil der kører på nitromethan, RC bil der kører på benzin og RC biler der kører på batterier. Her er links til nogle af de populæreste RC biler i forskellige skala. Maverick ION Monstertruck RC bil, HPI Vorza FLUX RC bil, HPI Bullet MT 3.0 RC bil.

RC Tank eller fjernstyret kampvogn. Igen to sider af samme sag. RC tanks eller mere korrekt kampvogne findes også i mange forskellige variationer. ToyTrade.dk har som udgangspunkt 2 forskellige typer RC kampvogne. Med IR battlesystem og med BB bullets skydefunktion. Andre variationer af RC kampvogne, er detaljegraden samt hvor stor en del er produceret af metal eller plastik. En populær RC kampvogn er Leopard 2A6, som bla benyttes i det danske forsvar i dag.

Et par links til populære RC både. Super Mono X V3.0 RC speedbåd eller Motor Yacht Princess RC båd

Droner har gennemgået en rivende udvikling de sidste 10 år. Fra at være simpelt legetøj, findes der nu droner med avancerede flight-modes, GPS, Kameraer med 48MP stillbilleder og 4K video. Disse droner bruges i dag meget bredt. Fra hobby dronen til højtavancerede inspektions droner. De mest kendte droner er fra DJI. Den sidste nye fra DJI er Mavic Air 2 Dronen. Denne drone har bla. 48MP stillbilleder og 4K videokamera, samt et hav af andre funktioner. Se flere funktioner på linket.

En anden populær drone er DJI Mavic Mini Dronen. Den vejer kun 249 gram, men har stadig mange af de features de større droner har. Den er en perfekt begynder drone. I mange år var det Phantom serien fra DJI der førte an, nu er den foldbare drone fra Mavic serien den mest populære. Men DJI Phantom 4 Pro dronen og Phantom 4 Pro + dronen er stadig en rigtig god drone fra Phantom serien.

El køretøjer som Mini SegWay fra CHIC IO og deres originale SegBoard samt El løbehjul fra AMEWI!Webshop mærket       
Miljøvenligpakning

PriceRunner Købsgaranti

Ønskelister
Relaterede Produkter

ENERGIZER Classic AAA Batteri - LR03 4 pk

DKK 20,00

Mere

Hubsan X4 Plus propeller - RC Mini Drone

DKK 29,00

Mere

PANASONIC Alkaline Pro Power AAA Batteri - 4 stk.

DKK 25,00

Mere