Indlæser
Bestil i dag ✔ Levering indenfor 1 - 3 dage

Julegaver ombyttes til og med 29. januar 2021. Skriv blot "julegave" i kommentarfeltet ved bestilling. Seneste dato for bestilling, hvis varen er en julegave, er den 20 december 2020. Vi anbefaler dog, at bestille i god tid hvis det er til en julegave, grundet situationen omkring Covid-19 samt en formodet belastning på pakkeleveringer.

ToyTrade.dk ønsker jer Glædelig Jul og Godt Nytår!!


Fragt fra 39 kr  ✦  GRATIS FRAGT ved køb over 1000 kr.


Læs om vores prisgaranti her  Data

ModelMini Drone FPV | Emax Ez Pilot

Mini Drone FPV - Emax Ez Pilot

Tilføj til ønskeliste
-DKK 300,00

Mini Drone FPV Emax Ez Pilot

  • Mini drone begynder med FPV
Reference: Mini Drone FPV Emax Ez Pilot

1-3 dage

Pris:   DKK 995,00


Mini Drone FPV Emax Ez Pilot


Mini Drone FPV | Emax Ez Pilot

Med Mini Dronen Ez Pilot får du et komplet sæt med både drone, fjernkontrol og FPV-briller. FPV er en forkortelse af "First Person View" og betyder at se, hvad dronen filmer. Hvis du gerne vil i gang med at flyve FPV, så er det her en god begynder FPV drone. Mini Dronen flyver stabilt og er let at kontrollere. Mini dronens propeller er beskyttet af den integrerede propelbeskytter, så propellerne ikke går så nemt i stykker ved styrt. Skulle du være uheldig at en propel går i stykker, er der ekstra med i pakken. Mini Dronens konstruktion og vægt gør at den kan holde til lidt af hvert, og den kan derfor tåle de fleste styrt.

Mini Dronen Emax Ez Pilot er et komplet FPV-sæt, hvor du i pakken får alt det, som du skal bruge for at flyve FPV. De medfølgende FPV-briller gør dig i stand til at se hvad mini dronen filmer når den flyver. Med andre ord er det som at være pilot i mini dronen. Kameraet i mini dronen streamer video til FPV brillerne i 728 x 492 pixels. Videon er ikke ment til proffesionel tv-produktion, men giver som sagt en fed oplevelse af at være ombord på FPV-dronen når den flyver!

Mini Dronen flyver sikkert og stabilt med de integrerede propelbeskyttere - Giver en superfed flyveoplevelse!

Mini Drone FPV | Emax Ez PilotIndhold i pakken:

1x Mini Drone FPV
1x Fjernkontrol
1x FPV-briller
1x Manual
1x Batteri
1x Oplader
1x Sæt propeller (2x CW, 2x CCW)
1x Mini-skruetrækker
1x Batteriholder til FPV-briller
1x USB-kabelBestil dine varer trygt hos os  ✦  14 dages fuld fortrydelsesret

ToyTrade.dk ⇒ RC biler, RC kampvogne, RC både, Droner, Mini SegWays, SegBoards samt El løbehjul

RC bil eller fjernstyret bil, kært barn har mange navne. Her på ToyTrade.dk har vi et stort udvalg af RC biler fra bla. HPI Racing og Maverick RC. RC biler findes i mange forskellige skala og detaljegrader samt variation i udstyr og hastigheder. Desuden kan de indeddeles i RC bil der kører på nitromethan, RC bil der kører på benzin og RC biler der kører på batterier. Her er links til nogle af de populæreste RC biler i forskellige skala. Maverick ION Monstertruck RC bil, HPI Vorza FLUX RC bil, HPI Bullet MT 3.0 RC bil.

RC Tank eller fjernstyret kampvogn. Igen to sider af samme sag. RC tanks eller mere korrekt kampvogne findes også i mange forskellige variationer. ToyTrade.dk har som udgangspunkt 2 forskellige typer RC kampvogne. Med IR battlesystem og med BB bullets skydefunktion. Andre variationer af RC kampvogne, er detaljegraden samt hvor stor en del er produceret af metal eller plastik. En populær RC kampvogn er Leopard 2A6, som bla benyttes i det danske forsvar i dag.

Et par links til populære RC både. Super Mono X V3.0 RC speedbåd eller Motor Yacht Princess RC båd

Droner har gennemgået en rivende udvikling de sidste 10 år. Fra at være simpelt legetøj, findes der nu droner med avancerede flight-modes, GPS, Kameraer med 48MP stillbilleder og 4K video. Disse droner bruges i dag meget bredt. Fra hobby dronen til højtavancerede inspektions droner. De mest kendte droner er fra DJI. Den sidste nye fra DJI er Mavic Air 2 Dronen. Denne drone har bla. 48MP stillbilleder og 4K videokamera, samt et hav af andre funktioner. Se flere funktioner på linket.

Andre populære droner er DJI Mavic Mini Dronen samt den helt nye DJI Mavic Mini 2 Drone. De vejer kun 249 gram, men har stadig mange af de features de større droner har. De er perfekte begynder droner. I mange år var det Phantom serien fra DJI der førte an, nu er den foldbare drone fra Mavic serien den mest populære. Men DJI Phantom 4 Pro dronen og Phantom 4 Pro + dronen er stadig en rigtig god drone fra Phantom serien.

DJI Innovations udvikler også videokamera og videostabiliseringsudstyr. De sidste nye på det område er DJI OSMO Mobile 4 eller bare OM 4 til smartphones, og det lille videokamera DJI OSMO Pocket 2.

El køretøjer som Mini SegWay fra CHIC IO og deres originale SegBoard samt El løbehjul fra AMEWI!

Stort udvalg i NiMh batterier og LiPo batterier til alle RC bilerne, bådene kampvognene mm!

Webshop mærket       
Miljøvenligpakning

PriceRunner Købsgaranti

Ønskelister
Relaterede Produkter

Mini Drone - Begynder drone med propelbeskytter

DKK 195,00

Mere