Indlæser
Bestil i dag ✔ Levering indenfor 1 - 3 dage
Fragt fra 39 kr  ✦  GRATIS FRAGT ved køb over 1000 kr.

Data

ProducentModelix
Producent varenummerNF01251
ModelNITROLUX Fuel 25% (1 L.) Nitro brændstof

NITROLUX Fuel 25% (1 L.) Nitro brændstof

Tilføj til ønskeliste

NITROLUX Fuel 25% (1 L.) Nitro brændstof


  • Kvalitets brændstof til Nitro fjernstyret biler
  • Til fjernstyret nitro bil med motorer over 3.0cc
Reference: NF01251 - nitro brændstof

På lager 1-3 dage

Pris:   DKK 119,00


NITROLUX Fuel 25% (1 L.) Nitro brændstof


Composition: Methanol CH3OH, Nitromethane CH3NO2, synthetic oil with additives, and castor oil.Nitromethane purity: > 99,95%Composition: Methanol CH3OH, Nitromethane CH3NO2, synthetic oil with additives, and castor oil.Nitromethane purity: > 99,95%

Modelix Racing har produceret brændstof til RC biler siden 1999 under det prestigefyldte brand Ultimate Fuel. Af kommercielle grunde besluttede de at ændre navnet i 2010, og det var der Nitrolux Fuel opstod. Nitrolux er et brændstof til RC nitro biler og modeller, udviklet ud fra erfaringerne optaget fra de mest krævende konkurrencer. I 2012 udviklede Modelix ny formel kaldet Nitrolux Energy som giver høj ydelse, høj effekt, lavt forbrug, mere stabilitet og vigtigst af alt, den tager sig af din motor og forlænger dens levetid uden at efterlade brændstofrester.

Nitromethan er en blanding af nitro og methanol. Navnet er en sammentrækning af de 2 dele der indgår, men oftest bliver produktet bare omtalt som ”nitro” eller ”nitro fuel”. Der findes en del forskellige blandingsforhold benævnt som nitromethan 10%, 16% og 25% osv.

Procentsatsen er et udtryk for hvor meget nitro der er blandet i nitromethanen. Så nitrolux 25%

Har altså 25% nitro i blandet. Jo højere indhold af nitro, jo højere ydelse har nitromethanen. Så groft sagt skal man bruge lav procent til små nitro motorer og højere procent til store nitro motorer.

Som udgangspunkt skal du bruge Nitrolux 16% til motorer optil 3.0cc, og nitrolux 25% på motorer over 3.0cc.
Bestil dine varer trygt hos os  ✦  14 dages fuld fortrydelsesret

ToyTrade.dk ⇒ RC biler, RC kampvogne, RC både, Droner, Mini SegWays, SegBoards samt El løbehjul

RC bil eller fjernstyret bil, kært barn har mange navne. Her på ToyTrade.dk har vi et stort udvalg af RC biler fra bla. HPI Racing og Maverick RC. RC biler findes i mange forskellige skala og detaljegrader samt variation i udstyr og hastigheder. Desuden kan de indeddeles i RC bil der kører på nitromethan, RC bil der kører på benzin og RC biler der kører på batterier. Her er links til nogle af de populæreste RC biler i forskellige skala. Maverick ION Monstertruck RC bil, HPI Vorza FLUX RC bil, HPI Bullet MT 3.0 RC bil. RC Crawlers er en kategori indenfor RC biler med ekstreme terrængående evner og ofte med flotte og realistiske detaljer. En flot skalamodel eller RC Crawler er AMEWI AMXROCK RCX serien. Se for eksempel RCX10 pro RC Crawler med spærbare differentialer og 2 gear styret via fjernkontrol.

RC Tank eller fjernstyret kampvogn. Igen to sider af samme sag. RC tanks eller mere korrekt kampvogne findes også i mange forskellige variationer. ToyTrade.dk har som udgangspunkt 2 forskellige typer RC kampvogne. Med IR battlesystem og med BB bullets skydefunktion. Andre variationer af RC kampvogne, er detaljegraden samt hvor stor en del er produceret af metal eller plastik. En populær RC kampvogn er Leopard 2A6, som bla benyttes i det danske forsvar i dag.

Et par links til populære RC både. Super Mono X V3.0 RC speedbåd eller Motor Yacht Princess RC båd

Droner har gennemgået en rivende udvikling de sidste 10 år. Fra at være simpelt legetøj, findes der nu droner med avancerede flight-modes, GPS, Kameraer med 48MP stillbilleder og 4K video. Disse droner bruges i dag meget bredt. Fra hobby dronen til højtavancerede inspektions droner. De mest kendte droner er fra DJI. Den sidste nye fra DJI er Mavic Air 2 Dronen. Denne drone har bla. 48MP stillbilleder og 4K videokamera, samt et hav af andre funktioner. Se flere funktioner på linket.

Andre populære droner er DJI Mavic Mini Dronen samt den helt nye DJI Mavic Mini 2 Drone. De vejer kun 249 gram, men har stadig mange af de features de større droner har. De er perfekte begynder droner. I mange år var det Phantom serien fra DJI der førte an, nu er den foldbare drone fra Mavic serien den mest populære. Men DJI Phantom 4 Pro dronen og Phantom 4 Pro + dronen er stadig en rigtig god drone fra Phantom serien.

DJI Innovations udvikler også videokamera og videostabiliseringsudstyr. De sidste nye på det område er DJI OSMO Mobile 4 eller bare OM 4 til smartphones, og det lille videokamera DJI OSMO Pocket 2.

El køretøjer som Mini SegWay fra CHIC IO og deres originale SegBoard samt El løbehjul fra AMEWI!

Stort udvalg i NiMh batterier og LiPo batterier til alle RC bilerne, bådene kampvognene mm!


ToyTrade.dk på Trustpilot - FremragendeWebshop mærket       
Miljøvenligpakning

PriceRunner Købsgaranti

Ønskelister
Relaterede Produkter

NITROLUX Fuel 16% (2 L.) Nitro brændstof

DKK 139,00

Mere

NITROLUX Fuel 25% (5 L.) Nitro brændstof

DKK 419,00

Mere