Indlæser
Bestil i dag ✔ Levering indenfor 1 - 3 dage
Fragt fra 39 kr  ✦  GRATIS FRAGT ved køb over 1000 kr.

Data

ModelYacht Princess
Motortype1620 KV Brushless Motor vandkølet
ESC125A ESC - Brushless
Det skal du bruge for at komme igangLiPo batteri 4S 14,8V 4000mAh Evt. Balancelader til LiPo batteri
Længde960mm
Bredde230mm
Højde250mm
Topfart70 Km/t
VægtCa. 3 Kg

RC Motor Yacht princess - RC Båd - Fjernstyret båd

Tilføj til ønskeliste

RC Motor Yacht princess - RC Båd - Fjernstyret båd

  • Optil 70 Km/t
  • Vandkølet motor og ESC
  • Flot finish og detaljer
Reference: 26025

På fjernlager 2-5 dage

Pris:   DKK 3.995,00


RC Motor Yacht princess - RC Båd - Fjernstyret båd


Yacht Princess er udstyret med en højtydende vandkølet brushless motor, hvilket gør båden i stand til at komme op på en hastighed af ca. 70 km/t. Det næsten 1 m lange skrog er produceret af GFK "glasfiber" og er lakeret der giver en flot finish. 
Styring af båden sker via en "slørfri" kobling mellem servo og aluminiums ror anlægget. Båden drives af den kraftige brushless motor der forbindes til metalskruen via et flex shaft. 

RC Motor Yacht princess - RC Båd - Fjernstyret båd

Desuden udstyret med et proportionelt 2,4 GHz rc anlæg. Dette er virkelig et fantastisk produkt for alle båd- og motorsports entusiaster!


RC Motor Yacht princess - RC Båd - Fjernstyret båd

Båden er samlet og klar til at sætte i søen. Der mangler kun et Lipo batteri til at sætte skub i den fjernstyrede Yacht. 


Bestil dine varer trygt hos os  ✦  14 dages fuld fortrydelsesret

ToyTrade.dk ⇒ RC biler, RC kampvogne, RC både, Droner, Mini SegWays, SegBoards samt El løbehjul

RC bil eller fjernstyret bil, kært barn har mange navne. Her på ToyTrade.dk har vi et stort udvalg af RC biler fra bla. HPI Racing og Maverick RC. RC biler findes i mange forskellige skala og detaljegrader samt variation i udstyr og hastigheder. Desuden kan de indeddeles i RC bil der kører på nitromethan, RC bil der kører på benzin og RC biler der kører på batterier. Her er links til nogle af de populæreste RC biler i forskellige skala. Maverick ION Monstertruck RC bil, HPI Vorza FLUX RC bil, HPI Bullet MT 3.0 RC bil. RC Crawlers er en kategori indenfor RC biler med ekstreme terrængående evner og ofte med flotte og realistiske detaljer. En flot skalamodel eller RC Crawler er AMEWI AMXROCK RCX serien. Se for eksempel RCX10 pro RC Crawler med spærbare differentialer og 2 gear styret via fjernkontrol.

RC Tank eller fjernstyret kampvogn. Igen to sider af samme sag. RC tanks eller mere korrekt kampvogne findes også i mange forskellige variationer. ToyTrade.dk har som udgangspunkt 2 forskellige typer RC kampvogne. Med IR battlesystem og med BB bullets skydefunktion. Andre variationer af RC kampvogne, er detaljegraden samt hvor stor en del er produceret af metal eller plastik. En populær RC kampvogn er Leopard 2A6, som bla benyttes i det danske forsvar i dag.

Et par links til populære RC både. Super Mono X V3.0 RC speedbåd eller Motor Yacht Princess RC båd

Droner har gennemgået en rivende udvikling de sidste 10 år. Fra at være simpelt legetøj, findes der nu droner med avancerede flight-modes, GPS, Kameraer med 48MP stillbilleder og 4K video. Disse droner bruges i dag meget bredt. Fra hobby dronen til højtavancerede inspektions droner. De mest kendte droner er fra DJI. Den sidste nye fra DJI er Mavic Air 2 Dronen. Denne drone har bla. 48MP stillbilleder og 4K videokamera, samt et hav af andre funktioner. Se flere funktioner på linket.

Andre populære droner er DJI Mavic Mini Dronen samt den helt nye DJI Mavic Mini 2 Drone. De vejer kun 249 gram, men har stadig mange af de features de større droner har. De er perfekte begynder droner. I mange år var det Phantom serien fra DJI der førte an, nu er den foldbare drone fra Mavic serien den mest populære. Men DJI Phantom 4 Pro dronen og Phantom 4 Pro + dronen er stadig en rigtig god drone fra Phantom serien.

DJI Innovations udvikler også videokamera og videostabiliseringsudstyr. De sidste nye på det område er DJI OSMO Mobile 4 eller bare OM 4 til smartphones, og det lille videokamera DJI OSMO Pocket 2.

El køretøjer som Mini SegWay fra CHIC IO og deres originale SegBoard samt El løbehjul fra AMEWI!

Stort udvalg i NiMh batterier og LiPo batterier til alle RC bilerne, bådene kampvognene mm!


ToyTrade.dk på Trustpilot - FremragendeWebshop mærket       
Miljøvenligpakning

PriceRunner Købsgaranti

Ønskelister
Relaterede Produkter

THOR 6A Mini Balance LiPo Multi Lader

DKK 375,00

Mere

LiPo Batteri 14.8V 5100mAh 40C 75.48Wh - HPI Plazma

DKK 758,00

Mere

Super Mono X V3 - Fjernstyret Båd

DKK 1.195,00

Mere

Landing Craft LCM-3 - Fjernstyret båd - militært landsætningsfartøj

DKK 4.395,00

Mere

Landing Craft LCM-3 - Fjernstyret båd militært landsætningsfartøj inkl. RC Sherman

DKK 7.295,00

Mere