Indlæser
Bestil i dag ✔ Levering indenfor 1 - 3 dage
Fragt fra 39 kr  ✦  GRATIS FRAGT ved køb over 1000 kr.


Læs om vores prisgaranti her  

Data

ProducentAMEWI
Producent varenummer22494
ModelSvær sættevogn til fjernstyret lastbil
Skala1:12
Det skal du bruge for at komme igang3 X AA batterier
Længde1038mm (1172mm med rampen nede)
Bredde269mm
Højde245mm
Vægt10.5 Kg
MålDiameter hjul: 85mm

Svær sættevogn til fjernstyret lastbil

Tilføj til ønskeliste

Svær sættevogn til fjernstyret lastbil 

(Leveres som samlesæt)

  • Anhænger til fjernstyret lastbil
  • Rampe og støttefødder eletriske
  • Kan laste op til 40Kg
  • Belysning
Reference: 22494 - sættevogn til rc lastbil

På fjernlager 3-5 dage

Pris:   DKK 4.895,00


Svær sættevogn til fjernstyret lastbil

(Leveres som samlesæt)

Svær sættevogn til fjernstyret lastbil

Svær sættevogn eller trailer (M747 ) til fjernstyret lastbiler med elektriske ramper og belysning. Den kan læsses med op til 40 kg. Dette er blot nogle få af funktionerne i denne fantastiske svæpre trailer til fjernstyret lastbiler. Den er perfekt til at transportere f.eks fjernstyret kampvogne som den amerikanske M1 Abrams kampvogn. Den kan også transportere en af de fjernstyret lastbiler MRAP 6X6 eller fjernstyret entreprenørmaskiner såsom RC gravemaskiner og RC wheel loader.

Svær sættevogn til fjernstyret lastbil 

Denne trailer fungerer sammen med den fjernstyret lastbil U.S. Militærtruck V2.0 8X8 1:12 (22436 eller 22390)

Men den kan selvfølgelig også benyttes sammen med andre RC modeller, både som trailer til en anden fjernstyret lastbil, eller der kan lastes en anden fjernstyret model på traileren.

 

Ramperne styres af den bærbare fjernkontrol (inkluderet i pakken) og kan køres op og ned som originalen. Derudover er traileren udstyret med et belysningssystem, der understreger detaljerne på denne anhænger til RC lastbiler.

 Svær sættevogn til fjernstyret lastbil

RC lastbil traileren har et lavt tyngdepunkt, der sikrer stabil kørsel. Fælge og dæk i høj kvalitet er også med til at give en stabil kørsel, selv når traileren er fuldt lastet. Traileren er stort set kun produceret af metal (ramme osv.) Skalatilbehør på traileren er produceret i plast der er lakeret.

Svær sættevogn til fjernstyret lastbil

Som en lille ekstra detalje kan frontstøtterne også trækkes op og ned elektrisk. Dette betyder, at traileren også kan læsses uden, at en træk lastbil er koblet til.Svær sættevogn til fjernstyret lastbil


Indhold i pakken:

  1. Svær sættevogn til fjernstyret lastbil (Samlesæt)
  2. Elektronik til ramper og belysning
  3. Fjernkontrol inkl. batteri
  4. Decals
  5. Manual på engelsk og tysk


Bestil dine varer trygt hos os  ✦  14 dages fuld fortrydelsesret

ToyTrade.dk ⇒ RC biler, RC kampvogne, RC både, Droner, Mini SegWays, SegBoards samt El løbehjul

RC bil eller fjernstyret bil, kært barn har mange navne. Her på ToyTrade.dk har vi et stort udvalg af RC biler fra bla. HPI Racing og Maverick RC. RC biler findes i mange forskellige skala og detaljegrader samt variation i udstyr og hastigheder. Desuden kan de indeddeles i RC bil der kører på nitromethan, RC bil der kører på benzin og RC biler der kører på batterier. Her er links til nogle af de populæreste RC biler i forskellige skala. Maverick ION Monstertruck RC bil, HPI Vorza FLUX RC bil, HPI Bullet MT 3.0 RC bil.

RC Tank eller fjernstyret kampvogn. Igen to sider af samme sag. RC tanks eller mere korrekt kampvogne findes også i mange forskellige variationer. ToyTrade.dk har som udgangspunkt 2 forskellige typer RC kampvogne. Med IR battlesystem og med BB bullets skydefunktion. Andre variationer af RC kampvogne, er detaljegraden samt hvor stor en del er produceret af metal eller plastik. En populær RC kampvogn er Leopard 2A6, som bla benyttes i det danske forsvar i dag.

Et par links til populære RC både. Super Mono X V3.0 RC speedbåd eller Motor Yacht Princess RC båd

Droner har gennemgået en rivende udvikling de sidste 10 år. Fra at være simpelt legetøj, findes der nu droner med avancerede flight-modes, GPS, Kameraer med 48MP stillbilleder og 4K video. Disse droner bruges i dag meget bredt. Fra hobby dronen til højtavancerede inspektions droner. De mest kendte droner er fra DJI. Den sidste nye fra DJI er Mavic Air 2 Dronen. Denne drone har bla. 48MP stillbilleder og 4K videokamera, samt et hav af andre funktioner. Se flere funktioner på linket.

En anden populær drone er DJI Mavic Mini Dronen. Den vejer kun 249 gram, men har stadig mange af de features de større droner har. Den er en perfekt begynder drone. I mange år var det Phantom serien fra DJI der førte an, nu er den foldbare drone fra Mavic serien den mest populære. Men DJI Phantom 4 Pro dronen og Phantom 4 Pro + dronen er stadig en rigtig god drone fra Phantom serien.

DJI Innovations udvikler også videokamera og videostabiliseringsudstyr. De sidste nye på det område er DJI OSMO Mobile 4 eller bare OM 4 til smartphones, og det lille videokamera DJI OSMO Pocket 2.

El køretøjer som Mini SegWay fra CHIC IO og deres originale SegBoard samt El løbehjul fra AMEWI!

Stort udvalg i NiMh batterier og LiPo batterier til alle RC bilerne, bådene kampvognene mm!

Webshop mærket       
Miljøvenligpakning

PriceRunner Købsgaranti

Ønskelister
Relaterede Produkter

Fjernstyret Lastbil U.S. Militærtruck V2.0 8X8 1:12

DKK 5.995,00

Mere

Fjernstyret lastbil U.S. Militærkøretøj MRAP 6X6 RTR 1:12

DKK 5.995,00

Mere

Fjernstyret lastbil U.S. Militærkøretøj MRAP 6X6 RTR 1:12

DKK 4.895,00

Mere

M1A2 Abrams desert camouflage BB+IR - Fjernstyret kampvogn

DKK 1.895,00

Mere