Indlæser
Bestil i dag ✔ Levering indenfor 1 - 3 dage

Julegaver ombyttes til og med 29. januar 2021. Skriv blot "julegave" i kommentarfeltet ved bestilling. Seneste dato for bestilling, hvis varen er en julegave, er den 20 december 2020. Vi anbefaler dog, at bestille i god tid hvis det er til en julegave, grundet situationen omkring Covid-19 samt en formodet belastning på pakkeleveringer.

ToyTrade.dk ønsker jer Glædelig Jul og Godt Nytår!!


Fragt fra 39 kr  ✦  GRATIS FRAGT ved køb over 1000 kr.


Læs om vores prisgaranti her  Data

ProducentTorro
Producent varenummer1112400815
ModelFjernstyret Bil Militær | Maxx Pro MRAP
Skala1:16
Radio anlæg2.4GHz
Drive2WD - baghjulstrukket
Yderligere funktionerLys og lyd fra maskingevær
Længde400mm
Bredde160mm
Højde250mm

Fjernstyret Bil Militær - Maxx Pro MRAP

Tilføj til ønskeliste

Fjernstyret Bil Militær Maxx Pro MRAP

Reference: 1112400815 - fjernstyret bil

På fjernlager 3-4 dage

Pris:   DKK 1.695,00


Fjernstyret Bil Militær Maxx Pro MRAP

Fjernstyret Bil Militær | Maxx Pro MRAP

Maxx Pro er specielt udviklet til USA's Marine Korps med henblik på brug i  "US Military's Mine Resistant Ambush Protected Vehicle Program". Den tilhører klassen af ​​MRAP-køretøjer (Mine Resistant Ambush Protected). Det betyder at M-ATV (MRAP All Terrain Vehicle) takket være pansringen er et ideelt køretøj over for miner samt bagholdsangreb. Maxx Pro har en vægt på ca. 13,4 ton og med plads til 7 soldater. Der er produceret cirka 9.000 Maxx Pro siden juli 2007.

Fjernstyret Bil Militær | Maxx Pro MRAP

Den fjernstyrede udgave af Maxx Pro MRAP er en gennemført udgave af originalen. Med denne fjernstyret bil får du flotte detaljer samt mange timers køreglæde!

Fjernstyret Bil Militær | Maxx Pro MRAP

Fjernstyret Bil Maxx Pro MRAP har mange flotte detaljer udenpå, men også interiøret har flotte detaljer, som ses her på billederne.Fjernstyret Bil Militær | Maxx Pro MRAP

Features samt indhold:

- 1:16 Fjernstyret bil Torro Maxx Pro MRAP
- Fjernkontrol 2,4 GHz
- 2WD baghjulstrukket
- Lys
- Maskingevær lyd
- 360° Tårnrotation
- Dimensioner: ca 400mm x 160mm x 250mm
- Bemærk: Lader og batteri ikke inkluderet

Batteri og lader kan købes separat her  


Bestil dine varer trygt hos os  ✦  14 dages fuld fortrydelsesret

ToyTrade.dk ⇒ RC biler, RC kampvogne, RC både, Droner, Mini SegWays, SegBoards samt El løbehjul

RC bil eller fjernstyret bil, kært barn har mange navne. Her på ToyTrade.dk har vi et stort udvalg af RC biler fra bla. HPI Racing og Maverick RC. RC biler findes i mange forskellige skala og detaljegrader samt variation i udstyr og hastigheder. Desuden kan de indeddeles i RC bil der kører på nitromethan, RC bil der kører på benzin og RC biler der kører på batterier. Her er links til nogle af de populæreste RC biler i forskellige skala. Maverick ION Monstertruck RC bil, HPI Vorza FLUX RC bil, HPI Bullet MT 3.0 RC bil.

RC Tank eller fjernstyret kampvogn. Igen to sider af samme sag. RC tanks eller mere korrekt kampvogne findes også i mange forskellige variationer. ToyTrade.dk har som udgangspunkt 2 forskellige typer RC kampvogne. Med IR battlesystem og med BB bullets skydefunktion. Andre variationer af RC kampvogne, er detaljegraden samt hvor stor en del er produceret af metal eller plastik. En populær RC kampvogn er Leopard 2A6, som bla benyttes i det danske forsvar i dag.

Et par links til populære RC både. Super Mono X V3.0 RC speedbåd eller Motor Yacht Princess RC båd

Droner har gennemgået en rivende udvikling de sidste 10 år. Fra at være simpelt legetøj, findes der nu droner med avancerede flight-modes, GPS, Kameraer med 48MP stillbilleder og 4K video. Disse droner bruges i dag meget bredt. Fra hobby dronen til højtavancerede inspektions droner. De mest kendte droner er fra DJI. Den sidste nye fra DJI er Mavic Air 2 Dronen. Denne drone har bla. 48MP stillbilleder og 4K videokamera, samt et hav af andre funktioner. Se flere funktioner på linket.

Andre populære droner er DJI Mavic Mini Dronen samt den helt nye DJI Mavic Mini 2 Drone. De vejer kun 249 gram, men har stadig mange af de features de større droner har. De er perfekte begynder droner. I mange år var det Phantom serien fra DJI der førte an, nu er den foldbare drone fra Mavic serien den mest populære. Men DJI Phantom 4 Pro dronen og Phantom 4 Pro + dronen er stadig en rigtig god drone fra Phantom serien.

DJI Innovations udvikler også videokamera og videostabiliseringsudstyr. De sidste nye på det område er DJI OSMO Mobile 4 eller bare OM 4 til smartphones, og det lille videokamera DJI OSMO Pocket 2.

El køretøjer som Mini SegWay fra CHIC IO og deres originale SegBoard samt El løbehjul fra AMEWI!

Stort udvalg i NiMh batterier og LiPo batterier til alle RC bilerne, bådene kampvognene mm!

Webshop mærket       
Miljøvenligpakning

PriceRunner Købsgaranti

Ønskelister
Relaterede Produkter

Fjernstyret Bil Militær M-ATV MRAP

DKK 1.695,00

Mere

Lader og batteri til Maxx Pro MRAP og M16 Halftrack

DKK 195,00

Mere

Batteri til Maxx Pro MRAP og M16 Halftrack

DKK 149,00

Mere