Indlæser
Bestil i dag ✔ Levering indenfor 1 - 3 dage
Fragt fra 39 kr  ✦  GRATIS FRAGT ved køb over 1000 kr.


Læs om vores prisgaranti her  

Data

ProducentAMEWI
Producent varenummer22309/22415
ModelRC Gravemaskine 1:14 (Fuld metal)
Skala1:14
Radio anlæg2.4GHz
Vægt7 Kg
Mål700 x 480 x 180mm
Batteri2000mAh Li-Ion, 7,4V

RC Gravemaskine 1:14 (Fuld metal)

Tilføj til ønskeliste

RC Gravemaskine 1:14 (Fuld metal)

  • Lydmodul
  • Lys
  • Røggenerator
Reference: 22309/22415

På fjernlager 3-5 dage

Pris:   DKK 3.995,00


RC Gravemaskine 1:14 (Fuld metal)

  • Lydmodul
  • Lys
  • Røggenerator
RC Gravemaskine 1:14 (Fuld metal)

RC gravemaskine produceret fuldt ud i metal i skala 1:14, hvor man nærmest ikke kan ønske sig mere. Modellen har lydmodul og røggenerator. Tårnet kan drejes 360 °. Dette er en imponerende RC skalamodel af en gravemaskine med flotte detaljer og et hav af funktioner. Udstyret med ialt 23 kanaler kan RC gravemaskinen styres ned til mindste detaljhe. RC gravemaskinen er på det grundlag, på ingen måde ringere end originalen.
Off-road-kapaciteten sammen stænktæt elektronik sikrer mange timers sjov og lang holdbarhed for de enkelte komponenter.
Derudover leveres RC gravemaskinen med et ekstra værktøjer såsom en borhammer, og en greb lavet af metal. Således kan RC maskinen konverteres i et par enkle trin! Alle geardele er lavet af metal, og modellen har også kraftige servomotorer, der let kan håndtere tunge belastninger! Kvaliteten og detaljerne i denne RC model er helt unikke for en RTR RC maskine.


RC Gravemaskine 1:14 (Fuld metal)

Indhold i pakken:
1x RC gravemaskine 1:14 (Fuld metal) RTR
1x Batteri 7,4V Li-Ion 2000mAh
1x Sender 2,4GHz
1x Oplader USB
1x Manual
1x Borhammer metal
1x Trægreb metal
1x Røgvæske
1x Skruetrækker


Bestil dine varer trygt hos os  ✦  14 dages fuld fortrydelsesret

ToyTrade.dk ⇒ RC biler, RC kampvogne, RC både, Droner, SegWays, SegBoards samt El løbehjul

RC bil eller fjernstyrtet bil, kært barn har mange navne. Her på ToyTrade.dk har vi et stort udvalg af RC biler fra bla. HPI Racing og Maverick RC. RC biler findes i mange forskellige skala og detaljegrader samt variation i udstyr og hastigheder. Desuden kan de indeddeles i RC bil der kører på nitromethan, RC bil der kører på benzin og RC biler der kører på batterier. Her er links til nogle af de populæreste RC biler i forskellige skala. Maverick ION Monstertruck RC bil, HPI Vorza FLUX RC bil, HPI Bullet MT 3.0 RC bil.

RC Tank eller fjernstyret kampvogn. Igen to sider af samme sag. RC tanks eller mere korrekt kampvogne findes også i mange forskellige variationer. ToyTrade.dk har som udgangspunkt 2 forskellige typer RC kampvogne. Med IR battlesystem og med BB bullets skydefunktion. Andre variationer af RC kampvogne, er detaljegraden samt hvor stor en del er produceret af metal eller plastik. En populær RC kampvogn er Leopard 2A6, som bla benyttes i det danske forsvar i dag.

Et par links til populære RC både. Super Mono X V3.0 RC speedbåd eller Motor Yacht Princess RC båd

Droner har gennemgået en rivende udvikling de sidste 10 år. Fra at være simpelt legetøj, findes der nu droner med avancerede flight-modes, GPS, Kameraer med 48MP stillbilleder og 4K video. Disse droner bruges i dag meget bredt. Fra hobby dronen til højtavancerede inspektions droner. De mest kendte droner er fra DJI. Den sidste nye fra DJI er Mavic Air 2 Dronen. Denne drone har bla. 48MP stillbilleder og 4K videokamera, samt et hav af andre funktioner. Se flere funktioner på linket.

En anden populær drone er DJI Mavic Mini Dronen. Den vejer kun 249 gram, men har stadig mange af de features de større droner har. Den er en perfekt begynder drone. I mange år var det Phantom serien fra DJI der førte an, nu er den foldbare drone fra Mavic serien den mest populære. Men DJI Phantom 4 Pro dronen og Phantom 4 Pro + dronen er stadig en rigtig god drone fra Phantom serien.

El køretøjer som Mini SegWay fra CHIC IO og deres originale SegBoard samt El løbehjul fra AMEWI!Webshop mærket       
Miljøvenligpakning

PriceRunner Købsgaranti

Ønskelister
Relaterede Produkter

RC Wheel Loader (Delvis metal) 1:14

DKK 2.195,00

Mere