Indlæser
Bestil i dag ✔ Levering indenfor 1 - 3 dage
Fragt fra 39 kr  ✦  GRATIS FRAGT ved køb over 1000 kr.


Læs om vores prisgaranti her  

Data

ProducentCHIC IO
ModelCHIC IO Mini Segway "FAIRY" - Mini Segway - SegWay
Max Load100 Kg
Min Load20 Kg
Rækkevidde på en opladning10 - 20 Kilomter

CHIC IO Mini SegWay "FAIRY" - SegWay

Tilføj til ønskeliste
-DKK 1.200,00

CHIC IO Mini SegWay "FAIRY" - SegWay

Reference: IO-FAIRY

På lager 1-3 dage

Pris:   DKK 2.795,00


CHIC IO Mini SegWay "FAIRY" - SegWay

Customized Mini Segway - CHIO IO "FAIRY" med Bluetooth højttalere.

Let at benytte og specielt designet til det danske marked med ringeklokke og hvidt front lys og rød baglygte, så det kan benyttes på offentlige gader. Det orginale CHIC IO Segboard, nu konstrueret som en Segway. Der er inkluderet bluetooth højttalere samt nøgler til at kalibrere og låse/låse op!

Mini SegWay "FAIRY" kan nemt adskilles så det ingenting fylder. Det er derfor nemt at have med på ferie i bagaerummet eller på båden. Mini SegWay'en kan køre op til 20 kilometer på en opladning.

Nordisk og engelsk manualBestil dine varer trygt hos os  ✦  14 dages fuld fortrydelsesret

ToyTrade.dk ⇒ RC biler, RC kampvogne, RC både, Droner, SegWays, SegBoards samt El løbehjul

RC bil eller fjernstyrtet bil, kært barn har mange navne. Her på ToyTrade.dk har vi et stort udvalg af RC biler fra bla. HPI Racing og Maverick RC. RC biler findes i mange forskellige skala og detaljegrader samt variation i udstyr og hastigheder. Desuden kan de indeddeles i RC bil der kører på nitromethan, RC bil der kører på benzin og RC biler der kører på batterier. Her er links til nogle af de populæreste RC biler i forskellige skala. Maverick ION Monstertruck RC bil, HPI Vorza FLUX RC bil, HPI Bullet MT 3.0 RC bil.

RC Tank eller fjernstyret kampvogn. Igen to sider af samme sag. RC tanks eller mere korrekt kampvogne findes også i mange forskellige variationer. ToyTrade.dk har som udgangspunkt 2 forskellige typer RC kampvogne. Med IR battlesystem og med BB bullets skydefunktion. Andre variationer af RC kampvogne, er detaljegraden samt hvor stor en del er produceret af metal eller plastik. En populær RC kampvogn er Leopard 2A6, som bla benyttes i det danske forsvar i dag.

Et par links til populære RC både. Super Mono X V3.0 RC speedbåd eller Motor Yacht Princess RC båd

Droner har gennemgået en rivende udvikling de sidste 10 år. Fra at være simpelt legetøj, findes der nu droner med avancerede flight-modes, GPS, Kameraer med 48MP stillbilleder og 4K video. Disse droner bruges i dag meget bredt. Fra hobby dronen til højtavancerede inspektions droner. De mest kendte droner er fra DJI. Den sidste nye fra DJI er Mavic Air 2 Dronen. Denne drone har bla. 48MP stillbilleder og 4K videokamera, samt et hav af andre funktioner. Se flere funktioner på linket.

En anden populær drone er DJI Mavic Mini Dronen. Den vejer kun 249 gram, men har stadig mange af de features de større droner har. Den er en perfekt begynder drone. I mange år var det Phantom serien fra DJI der førte an, nu er den foldbare drone fra Mavic serien den mest populære. Men DJI Phantom 4 Pro dronen og Phantom 4 Pro + dronen er stadig en rigtig god drone fra Phantom serien.

El køretøjer som Mini SegWay fra CHIC IO og deres originale SegBoard samt El løbehjul fra AMEWI!Webshop mærket       
Miljøvenligpakning

PriceRunner Købsgaranti

Ønskelister
Relaterede Produkter

CHIC SegBoard

DKK 1.495,00

Mere

El løbehjul - E-scooter fra AMEWI

DKK 3.995,00

Mere